Moda 22. listopada 2015.

Anna Wintour - lepršava haljinica kao odabir za jesen

@splashnews.com.

I dok se mi ovdje polako uvlačimo u svoje najdraže kaputiće, Anna Wintour Los Angelesom hoda u ljetnih haljinama. Tako je jučer posjetila Vogueov party sa svojoj kćerkom, noseći chic haljinicu prošaranu sivim prugama.

U ovom su outfitu veliku ulogu odigrali dužina haljine i materijal od kojeg je napravljena. Lepršava kreacija koja je nježno padala niz tijelo, sezala je do gležnjeva te je time davala damski efekt ovom looku.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Anninu vitku liniju dodatno je isticala činjenica da je haljina bila skupljena u struku. Istu je kombinirala bež sandalama na malu peticu i bogatom ogrlicom s ledeno zelenim perlama. Nezaobilazan detalj bili su naravno njen klasičan bob i ogromne crne naočale. Njena kćer nije bila ništa manje stylish. Ona se pak odlučila na haljinu cvjetnog uzorka i crne masivne sandale.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Veoma nam se sviđa ovaj modni odabir Anne Wintour jer pokazuje da s lepršavom haljinom nikada ne možete pogriješiti pa čak niti u jesen, kada je dovoljno da ju obučete u kombinaciji s najlonkama, čizmama i sakoićem.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0