Moda

Anita Dujić Veljača je hrvatska ikona stila

Anita Dujić Veljača je u četvrtak 16. travnja predstavila novu liniju kozmetike Johnny Organic u bistrou Šumski kuhar u Tkalčićevoj ulici. Tom je prigodom obukla ležernu, ali beskrajno elegantnu kombinaciju.

Anita je onaj tip žene koja u sebi posjeduje nešto što bismo mogli nazvati francuski chic. Čak i kada bira sasvim ležerne komade izgleda poput filmske dive. Ovaj put se odlučila na crne svilene hlače laganog chino kroja koje je kombinirala s jednostavnom prozračnom bijelom bluzom. Look je kompletirala malom crnom torbicom, a cjelokupni dojam svakako su naglasile efektne salonke s remenčićima na nisku petu.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

Savršen dodatak kombinaciji bio je crveni ruž kao i lak za nokte u istoj boji. Ništa ne čini odjevnu kombinaciju tako sofisticiranom kao što to čine crvene usne i nokti. Bilo da se radi o casual komadima ili onim večernjim crveno je must ukoliko u svoj look želite unijeti dašak femme fatale duha.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

Anita je još jednom dokazala da su tek pravi komad odjeće i crveni ruž dovoljni kako biste izgledali fantastično. Ipak, to je nešto što jednostavno morate imati u sebi- taj neki nehajni, a opet iznimno sofisticirani faktor u oblačenju,  a ova manekenka koju krasi iznimna prirodna ljepota i gracioznost svakako ga ima. 

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Davor Puklavec/Pixsell

Komentari 0