Moda
1/7

Anita Dujić Veljača izvrsno nosi jesenske boje

U srijedu 1. listopada u Muzeju automobila Ferdinand Budicki održana je prva večer Schwarzkopf Cro A Portera nazvana Avantgarde. Šest dizajnera prikazalo je svoje nove kolekcije koje su iz prvih redova pratila brojna poznata lica.

Manekenka Anita Dujić Veljača odlučila se za odličnu kombinaciju s potpisom Sonje Lamut.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

Zanimljiva haljina bojama i materijalom se uklapa u jesenske dane. Haljinom midi dužine i dugih rukava dominira siva boja s gornjim dijelom koji krase zagasite zelene, crvene i bež nijanse. Statement ogrlica izvrsno se uklopila u look kao i neobične cipele boje trule višnje ukrašene zakovicama. Anita je kosu podignula u zanimljivu pletenicu, a make up je prilagođen haljini. Smokey eyes i crveni ruž za usne zaokružili su look.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

Petra Kurtela se također odlučila za zagasite boje, kombiniravši haljinu plave boje koju krase bež trake koje su naglasile liniju tijela. Smeđe cipele i maslinasta jakna dali su ležernu notu looku, a najupečatljiviji detalj je odlična frizura. Petra je svoju ravnu plavu kosu ukrasila valovito podignutim dijelom na tjemenu što je cijelom stylingu dalo dozu otkačenosti.

U galeriji pogledajte više fotografija ostalih uzvanika večeri... 

Photo: Marko Prpić/ PIXSELL

Komentari 0