Moda

Anita Dujić Veljača bira plave nijanse

Treća večer Perwoll Fashion.hr-a održana je u petak 28. ožujka. Nove kolekcije predstavilo je pet dizajnera koji su u prve redove privukli ljubitelje mode među kojima se isticala Anita Dujić Veljača u domaćem dizajnu.

Poznata manekenka i modna blogerica došla je podržati prijateljicu i suradnicu Ana Mariu Ricov i stoga je odabrala i kreaciju s njezinim potpisom. Tamnoplava haljina s prozirnim detaljem na donjem i mornarskim prugicama na gorjem dijelu laskala je Anitinoj liniji. Detalji u vidu statement naušnica i plave clutch torbice odlično su se nadovezali uz stying koji je bio zaokružen trendi frizurom. Kruna od pletenice dala je finalnu notu kombinaciji, jednako kao i decentan make up upotpunjen jačim rumenilo i nude ružem za usne.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Novinarka i voditeljica Ines Preindl je vjerna dizajnu Zorana Aragovića s kojim je, kako sama kaže, modno odrastala. Suknja duljine do koljena i uska majica podignute su s neobičnim kaputićem zanimljivog kroja. Detalji poput ukrasa na ramenu i uzorak kaputa dominiraju stylingom koji je Ines nadopunila efektnom torbicom i odličnim cipelama otvorenih prstiju. Kod Ines smo već naviknuti na besprijekorne frizure, pa stoga ni ovoga puta nije razočarala asimetričnim bobom sa strogim šiškama. Crni tuš istaknuo je oči, a narančasti ruž unio je malo kolorita u čitav look.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0