Moda

Anita Dujić u seksi vjenčanici za novu kampanju Perleta

Iako postoji tek nešto više od godinu dana, mnoge Hrvatice zaljubile su se brend ukrasa za kosu Perlet

Luksuzni i elegantni ukrasi koji odišu unikatnom ljepotom ručnog rada, mnogim su ženama odabir za najvažniji dan u životu. Kvalitetnom izradom i jedinstvenim dizajnom pozicionirali su se kao najpoželjniji ukrasi koje bi svaka mladenka odabrala za svoje vjenčanje. Dizajnerica Greta Miloš razvoj branda Perlet započela je u suradnji sa sestrom Valentinom Lekaj nedugo nakon vlastitog vjenčanja kada je uvidjela da na hrvatskom tržištu ne postoji ukras koji bi zadovoljio njene potrebe.

 | Autor: Saša Jungić Saša Jungić Predivna Anita u vjenčanici s dubokim dekolteom pokazala je i svoju seksi stranu, a fashionisticu smo već navikli viđati u odličnim odjevnim kombinacijama u kojima detalji baš poput ovih ukrasa za kosu, igraju najvažniju ulogu. 

 | Autor: Saša Jungić Saša Jungić

"Prijateljica mi je poslala fotografiju prekrasnog ukrasa koji sam poželjela nositi na svom vjenčanju. Proizvod se nije mogao kupiti u Hrvatskoj a i sama cijena nabave ukrasa iz inozemstva mi je bila previsoka. Odlučila sam potražiti nešto slično u Hrvatskoj, no iznenadilo me što moja dugotrajna potraga nije urodila plodom. Razočarana tom činjenicom, nakon vjenčanja odlučila sam svim budućim mladenkama omogućiti da na dan svoga vjenčanja imaju priliku nositi unikatan ukras dostojan njihove ljepote. Tako je nastao Perlet“, rekla je dizajnerica. 

 | Autor: Saša Jungić Saša Jungić Nakon uspješnog rada sa stotinama zadovoljnih mladenki, nova kolekcija samo potvrđuje današnju zrelost i uspješnost branda Perlet. Kroz kolekciju proljeće/ljeto 2017. se i dalje proteže romantična rapsodija s cvjetnim komponentama i romantičnim notama a ukrasi su stvoreni samo za one mladenke koje žele biti drugačije i koje imaju oko za detalje. Perlet u novoj kolekciji obogaćuje svoju paletu boja lansiranjem bakrenih ukrasa inspiriranih mladenkama s bakrenom bojom kose koje su često zapostavljene u pogledu harmoniziranja boje ukrasa sa njihovom vatrenom bojom kose. Mladenke koje vole duh tradicionalnog modnog izričaja zasigurno će uživati u boji staroga zlata koja se također nazire u detaljima nove kolekcije. Na velika vrata vraća se i bijela boja koju mladenke u zadnje vrijeme sve češće biraju umjesto standardne ivory.

- Anitin jedinstveni izgled i snažan karakter poistovjetili smo s novom kolekcijom čiji su ukrasi namijenjeni jednako snažnim i posebnim ženama poput nje same - izjavila je dizajnerica Valentina Lekaj.

"Perlet sam počela pratiti na Instagramu prije nego što su mi cure predložile ovu prekrasnu suradnju. Bila sam oduševljena ukrasima i iznenađena činjenicom da u Hrvatskoj zaista ne postoji nešto slično. Kako i sama izrađujem nakit, svjesna sam koliko je truda i kreativnosti uloženo u izradu svakog pojedinačnog ukrasa. Upravo zato, ponosna sam što su djevojke odabrale baš mene kao zaštitno lice ove prekrasne kolekcije“, zaključila je Anita Dujić.

Novu kolekciju s Anitom Dujić upotpunile su i vjenčane haljine poznatog dvojca eNVy room s kojima PERLET uspješno i kontinuirano surađuje od samog početka.

Photo: Saša Jungić

Komentari 0