Moda 16. prosinca 2016.

Anita Dujić obožava novu ELFS limited edition torbicu

arhiva.

Torbicu omiljenog domaćeg dizajnerskog dvojci možete dobiti i na poklon, a u tekstu otkrijte gdje i kako

Popularni modni dvojac ELFS u suradnji s brandom Perwoll svojim je obožavateljicama pripremio novo iznenađenje, limited edition hit komad, dizajnersku torbicu. Crna pismo torbica sa zanimljivim i upečatljivim printom, koja dolazi na poklon uz kupnju Perwolla, osvojit će sve trendseterice baš kao što je i manekenku Anitu Dujić, koja je prva isprobala novu torbicu branda ELFS.

 | Autor: arhiva arhiva
Poznato je da su torbice omiljeni modni dodatak ženama, a ako su još s prepoznatljivim ELFS potpisom, postaju savršeni modni dodatak koji se lako kombinira i u ležernim dnevnim kombinacijama i u svečanijim večernjim prilikama. Prikladno u ove predblagdanske dane, ova će chic dizajnerska torbica odlično poslužiti i kao poklon. Anita Dujić ovu je klasičnu, a opet upečatljivu torbicu, isprobala u raznim kombinacijama. U glamuroznoj varijanti sa sivo - srebrnom ELFS mini haljinom pokazala je kako ova torbica može biti elegantan modni dodatak, a uz šareni zimski outfit s ELFS suknjom i nježno rozom toplom vestom istog dizajnerskog dvojca, torbica se uklopila i u ležernijem izdanju. Uz prepoznatljivi ELFS zimski kaput crvene boje Anita je sjajno iskombinirala crnu damsku torbicu dok je uz zanimljiv street style outfit s mini suknjom i majicom s poznatim ELFS printom također pokazala kako je ova torbica idealan modni dodatak za šetnju gradom i uživanje u slobodnim trenucima. 

 | Autor: arhiva arhiva
Trendy torbica limitiranog izdanja dostupna je ekskluzivno u BIPA trgovinama od 08. do 31. prosinca 2016.  uz kupnju deterdženta Perwoll od 4 litre. 

 | Autor: arhiva arhiva

Komentari 0