Moda 11. listopada 2013.

Anica Kovač osvježila styling uz ljubičaste čizme

Tomislav Miletić/Pixsell.

U četvrtak 10. listopada otvorena je nova trgovina ekskluzivne robe Aledona. Na otvaranju su se pojavila brojna poznata lica, a najviše pažnje je plijenila Anica Kovač u svojoj jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Anica se odlučila za kratku sivu haljinu koja gornjim dijelom prati liniju tijela, a zatim se lagano širi u blagi A kroj. Duljina haljine naglasila je noge, a čizme u boji patlidžana s punom petom odlično su se uklopile u look unijevši malo boje. Bivša misica se odlučila zaokružiti styling pomoću trendi statement ogrlice, a make up i frizura su unijeli dodatnu dozu elegancije.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Otvaranju trgovine se pridružila i televizijska voditeljica Tončica Čeljuska koja se odlučila za plavo-crnu kombinaciju. Plavu haljinu s crnim detaljem na struku uskladila je uz torbu jednake kombinacije boja, a crni kaput s dvorednim kopčanjem i crne gležnjače izvrsno su se uklopili kao ostatak stylinga. Jednostavna kombinacija upečatljive boje odličan je odabir za svaku priliku.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Otvaranje nove trgovine Aledona nisu propustile ni poznate dame poput Aleksandre Dojčinović, Biserke Petrović, Ogi Antunac i brojne druge.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0