Moda

Izgleda da Angelina Jolie sve češće krade stil Victorije Beckham. Evo usporednih fotografija...

  • Angelina Jolie ima stil kojem se treba diviti, a ništa lošije ne odijeva se niti Victoria Beckham
  • Čovjek teško može zamisliti da bi jedna od druge nešto mogle i trebale "krasti"
  • No, je li slučajnost što Angie u posljednje vrijeme hoda uokolo u hlačama kakve su Victorijin zaštitni znak?

Nakon ljeta punog cut-out detalja, šarenih printeva, lepršavih materijala i svega (i preko glave) u Barbie roza boji, s krajem ljeta vraćamo se basic komadima i klasici. Doduše, Angelina Jolie, ovaj pravac nikada nije ni napustila. Mnogo je njezinih slika u kolovozu objavljeno na kojima je u salonkama, crnom kaputu, tamnom odijelu, bež baloneru i haljini... U jednom smo se trenutku zapitali zna li glumica koje je godišnje doba? No Angelinin je stil uvijek uključivao neutralne boje i monokromatske kombinacije. Zapravo, kad razmislimo, lijep odmak od ovih vremena u kojima neki novi trend iskače svaka tri dana.  

Pa je tako ovih dana krenula na poslovni sastanak sa svojom novom pomoćnicom, 15-godišnjom kćerkom Vivian, odjevena od glave do pete u paletu svijetle smeđe boje. Vrlo elegantna u odijelu s hlačama boje devine dlake, sa bež topom širokog kroja, a čak su i njezine cipele, par salonki s okruglim vrhom i od lakirane kože bile u istom tonu. Bili su ovdje i pomno odabrani dodaci, crne četvrtaste sunčane naočale, naušnice i crno-bež torba s printom.

"All-beige look" u najboljem izdanju. No ono što nam je zapelo za oko je dužina hlača... 

 | Autor: Profimedia Profimedia

Na koga li nas podsjećaju ove preduge nogavice? Naravno da ne treba razmišljati ni jedne sekunde. Samo jedna slavna osoba nosi hlače tako dugačke da prekriju i 15 centimetara visoku štiklu i još uvijek ne provire ispod nogavica. Ovakav kroj hlača zapravo je postao i zaštitni znak Victorije Beckham. Bilo da nosi hlače svog brenda VB ili nekog drugog, očito se za nju naprave posebne proporcije... Zašto? Možemo samo nagađati. I pretpostaviti da ne baš visoka Victoria tako dobije koji centimetar, figura se vizualno izduži, djeluje još vitkije (od jako vitkoga)...

No ideja se u posljednje vrijeme očito sviđa i Angelini. Dokaz broj 2:

 | Autor: Profimedia Profimedia

Nekoliko dana ranije učinila je isto, samo na drugom kraju spektra, u crnom elegantnom sakou u kombinaciji s crnim hlačama širokih nogavica i crnom svilenom bluzom s čipkom. Opet su u oči upadale (pre)duge nogavice, no nekako se ne možemo oteti dojmu da one nisu jedina sličnost. Kao da glumica i aktivistica u posljednje vrijeme totalno "skida" stil Victorije Beckham. Što misliš?

Photo: Profimedia

Komentari 0