Moda 04. studenoga 2015.

Angelina Jolie se napokon pojavila u javnosti i izgleda fantastično!

@splashnews.com.

Angelina Jolie se sinoć pojavila u New Yorku kako bi promovirala svoj film „By the Sea“, što je ujedno njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon dugo vremena i to za potrebe neke svečane prigode.

Kao da su prošle godine od kad se Angelina Jolie pojavila u javnosti na nekom svečanom eventu. Čak je niti u privatnim prilikama nismo viđali često. Eventualno bi je paparazzi tu i tamo uhvatili na kakvom aerodromu dok bi putovala, no druženja s obitelji ili prijateljima kao da su bila rezervirana za mjesta daleko od očiju javnosti.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Što se tiče glamuroznih evenata, Angelina je tu također odabrala izbivati. Sve to ne čudi s obzirom na to da glumica zadnjih nekoliko godina prolazi težak životni period.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Svoje vrijeme provodi radno, ponajviše u ulozi redateljice i to uglavnom filmova teške socijalne tematike. Ostatak vremena bori se sa zdravljem, o čemu je čak progovorio i njen suprug Brad Pitt, koji je u jednom intervjuu rekao da je doslovce gledao kako mu žena propada pred očima, budući da je znala imati faza kada noćima ne bi spavala i dane kada ništa ne bi jela. I dok su zlobnici pričali kako Angelina namjerno mršavi i prozivali je zbog odluke da odstrani dojke, zapravo se radilo o tome da čak i najljepša žena na svijetu prolazi teško razdoblje, kako fizički, tako i psihički.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Međutim, sinoć smo je napokon imali prilike vidjeti onakvu kakvu je najviše volimo – nasmijanu, gracioznu i lijepo odjevenu. Angie se odlučila na nebesko plavu haljinu koju je istaknula zlatnim remenom te ju kompletirala bež salonkama. Nakit je potpuno izostao u ovom slučaju, no to nije nikakav problem, budući da je haljina sama po sebi toliko predivna da je svaki detalj suvišan.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Drago nam je da smo napokon imali priliku vidjeti još uvijek predivnu Angelinu u javnosti,  pogotovo u ovakvoj haljini koja je dokaz njenih besprijekornih modnih odabira. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0