Moda

Andrew Garfield voli ekstravagantna odijela

Američka premijera filma ''The Amazing Spider-Man 2'' održana u četvrtak 24. travnja u prvi plan je stavila glavnog glumca, Andrewa Garfielda. On je, baš kao i njegova djevojka Emma Stone, pokazao tom prilikom svoju novu frizuru, ali i odličan odabir odijela.

Plavo-ljubičasto odijelo s potpisom modne kuće Alexander McQueen izvrsno mu pristaje, a posebnu čar je dalo upravo zanimljivo presijavanje boja na materijalu.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Andrew je igrao na sigurnu kartu te je odijelo uskladio uz bijelu košulju i jednostavnu tamnoplavu kravatu, a odabir cipela je pao na klasičan muški model Christiana Louboutina. Odijelo iz nove kolekcije za proljeće/ljeto bilo je odličan odabir primjeren filmskoj premijeri, ali jednako tako je i mladenački styling koji sve popularnijeg glumca nije učinio preozbiljnim.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

To se ne može reći i za pjevača Pharella Williamsa koji se također pojavio na premijeri. Pharell se ne odriče svog, već zaštitnog znaka, šešira, samo je ovoga puta odabir pao na crni model. Iako najupadljiviji dio stylinga, nije bio i najneobičniji. Pharell je naime za svoju kombinaciju odabrao sportsku hudicu te podrapane traperice i Ugg čizme ukrašene astečkim motivima. Uz sve to dodao je i nizove narukvica i ogrlica koje su provirivale ispod majice. Iako je Pharell često među najbolje odjevenim muškarcima s crvenog tepiha, ova kombinacija je pokazala kako ležerni styling nije uvijek najbolja ideja.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0