Moda

Andrea Andrassy: u čemu se osjećam najviše najseksi?

Kolumnistica Andrea Andrassy jedna je od onih žena koje neovisno o tome što odjenu, zrače posebnom energijom. No, u čemu se osjeća posebno privlačnom? Otkrila nam je tri komada u kojima se osjeća posebno seksi

Seksipil se može pokazati danas na tisuće načina. Kroz govor, držanje tijela, miris, ponašanje, frizuru i, naravno, odjeću. Uske crne haljine, dekoltei, minice, štikle, stvari su to koje već desetljećima raspaljuju maštu. No, to nisu komadi koje će prvo odabrati Andrea kada se želi osjećati seksi: "Ono u čemu se osjećam seksi možda nisu baš tipične stvari na koje čovjek pomisli kad se spominje ta riječ, ali ja se u njima osjećam puno više seksi nego primjerice u maloj crnoj haljini u kojoj cijelo vrijeme razmišljam kako mi stoji i je li prekratka. Ovo su moje hot stvari..."

Bijela majica

"Ne znam zašto, ali u običnoj bijeloj majici se osjećam stvarno seksi, mislim da je to zbog činjenice da sam u njoj opuštena i slobodna i ne brinem o tome kako izgleda jer bijela majica uvijek izgleda dobro. Imam fetiš na bijele majice, nedavno sam kupila 5 komada istih jer sam pronašla model koji mi se jako sviđa. Volim nositi bijelu majicu ispod koje se skriva seksi grudnjak. To je za mene pojam seksipila - izvana sasvim uobičajeno, a ispod jako seksi, rezervirano samo za nekog posebnog tko tamo ima pristup."

 | Autor: Instagram Instagram

Nepodstavljeni grudnjaci

"Push-up grudnjaci mi nisu nimalo seksi i zapravo ih nikad ne nosim, ali zato obožavam one mekane, čipkaste, polu-prozirne grudnjake. Nisam fan spužvi, gelova i ostalih pomagala koja se stavljaju u grudnjake, a u ovima koji su tek lagana tkanina na koži se uvijek osjećam seksi."

 | Autor: Instagram Instagram

Njegova majica

"Mislim da se svaka žena osjeća jako seksi kad nosi majicu koja pripada njenom dečku. Pogotovo ako miriše na njega, rijetko je što toliko seksi."

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: Instagram

Komentari 0