Moda 28. listopada 2015.

Andrea Andrassy i Renata Sopek dugo nisu bile ovako zgodne

Borna Filić/Pixsell.

Prva večer svakog Bipa Fashion.hr-a već tradicionalno privuče pozamašan broj celebrity imena. Tako je bilo i sinoć, a poznate dame su se više nego ikad potrudile oko svojih stylinga za ovu prigodu. Među njima smo izabrali dva outfita koja su nas osvojila. To su bili oni Andree Andrassy i Renate Sopek.

Andrea se odlučila na apsolutni komad sezone – kombinezon. Nosili smo ga čitavo ljeto, a čini se da niti ove jeseni neće izaći iz naših ormara. To zna i ova it girl koja je odabrala kombinezon sa sivim upečatljivim uzorkom.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Jako nam se sviđa kako ga je uparila s crnim sandalama i malom crnom torbicom. Što se tiče nakita, on je izostao, ali već je ovaj komad sam po sebi bio dovoljan da Andrea izgleda sofisticirano pa zapravo i nije bio potreban.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Renata je bila seksi kao i uvijek u prekrasnoj haljini koja se svojom bojom prelijevala iz plave i ljubičaste u boju lavande. Mekana čipka pratila je liniju tijela, dok je sama haljina sezala do koljena te davala veoma retro glamurozan efekt. Jako nam se dopao dio oko grudi koji je podsjećao na perje, ali i činjenica da je haljina imala duge rukave, što joj je također davalo određenu čar. Renata ju je uparila s bež salonkama, jednim pravim izborom za ovu kombinaciju.

Andrea i Renata su svojim modnim odabirima pokazale da je put do zavodljivosti tek jedan, ali pravi komad odjeće. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0