Moda 05. veljače 2015.

Ana Begić i Vanda Winer u minimalističkim kombinacijama

Grgur Žućko/PIXSELL.

Ana Begić i Vanda Winter su se u srijedu, 4. veljače na otvorenju fitness studija Body and Mind istaknule svojim odjevnim kombinacijama. Obje su se odlučile za minimalističke crno bijele kombinacije.

Ana se odlučila za ženstveniju kombinaciju u kojoj je prevladavala bijela, a Vanda za snažniju, slobodno bi mogli reći rokersku kombinaciju, u kojoj je prevladavala crna. Ana je nosila jednostavnu bijelu pamučnu haljinu, dužine gotovo do gležnjeva. Haljina je imala dva zanimljiva detalja: pasicu u sredini koja simpatično ističe struk i duge rukave koji nisu toliko česta pojava na haljinama za evente. Haljinu je podignula crnim čizmama i gotovo neprimjetnim make upom te kosom sakupljenom u rep. 

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Ova kombinacija neodoljivo podsjeća na minimalizam Helmut Langa, brenda koji njeguje pročišćene linije i apsolutne modne boje poput crne i bijele.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Vanda se odlučila za crnu jaknicu s mnogim metalnim ukrasima, crne uske hlače koje se lagano presijavaju i crne elegantne čizmice na špic koje dozivaju duh maskuliniteta. Kako cijela kombinacija ne bi bila samo u crnoj boji, Vanda se odlučila za crno bijelu majicu s tankim prugama. Look je podignula svojom prepoznatljivom crvenom kosom i crvenim ružem

Više slika pogledaj u galeriji....

Komentari 0