Moda

Amal Clooney - nova modna ikona

Amal Clooney je u utorak 7. travnja prošetala New Yorkom u elegantnoj kombinaciji. Ni ovoga puta nije razočarala svojim rafiniranim ukusom.

Supruga Georga Clooneya je otišla na ručak nakon predavanja koje je održala na Sveučilištu Columbia. Budući da je je njen look morao odgovarati dvjema prigodama – onoj poslovnoj i ležernom ručku, Amal je odlučila odabrati kreaciju koja će u isto vrijeme biti elegantna, ali opet dovoljno casual. U ovom slučaju odlučila se za iznimno chic komade iz Gucci Resort kolekcije za 2015.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Njezin look sastojao se od bluze bez rukava u intenzivnoj narančastoj boji i suknje visokog struka u bež boji koja je sezala do koljena. Simpatični detalji bili su kragnica u zmijskom uzorku i tanki remen u boji suknje. Dojam je zaokružila bež salonkama i crnom velikom kožnom torbom modne kuće Balenciaga, svojom prepoznatljivom crnom raspuštenom kosom i nude make upom koji je savršeno odgovarao ovoj pastelno narančastoj kombinaciji.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Amal je tako pokazala kako i minimalistička kombinacija može izgledati chic. Bitno je samo odabrati pravi kroj, boje koje u sebi nose dašak retro futurizma i konačno kakav osebujan detalj kao što je u ovom slučaju bila kragna u uzorku pitona.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0