Moda 02. prosinca 2013.

Alicia Keys odlično nosi žutu boju

Gulliver Image/Getty Images.

Alicia Keys je prisustvovala 27. dodjeli Aria Awards nagrada održanoj u Sydneyju u nedjelju 1. prosinca. Pjevačica koja osvaja svojim glasom ovoga puta je osvojila stasom i odličnom haljinom u intenzivno žutoj nijansi.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Pjevačica koja je tu večer bila prezenter za dodjelu nagrade Najboljem ženskom izvođaču odabrala je kreaciju Stelle McCartney u upadljivoj žutoj boji s naglaskom na širokom zlantom remenu koji je istaknuo struk i ženstvene obline. Alicia je uz haljinu i remen kombinirala i statement zlatnu ogrlicu te decentne dijamantne naušnice.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Ovaj model haljine već postao svojevrstan klasik crvenog tepiha još 2012. godine kada ju je nosila Gwyneth Paltrow na dodjeli Grammyja, a prošli tjedan ju je nosila glumica Michelle Dockery. Ipak, ono što model koji nosi Alicia čini posebnim je zasigurno boja koja je ugodno iznenađenje i odlično joj stoji.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Pjevačica je svojim stylingom ostavila naglasak na haljini te je koristila minimalan make up. Smeđim sjenilom i umjetnim trepavicama naglasila je oči dok je ostatak lica prirodan s vrlo malom količinom pudera koja je naglasila nepravilnosti na licu, međutim pjevačicu to nije ni najmanje opterećivalo. Alicia je svoju kosu podignula u modernu kokoticu i na taj način zaokružila čitav look. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0