Moda

Aleksandra Dojčinović: Što kume na vjenčanju ne smiju odjenuti?

Poznata dizajnerica otkrila nam je ima li na vjenčanjima mjesta za šljokice i bijelu boju, ali i mnoge druge detalje...

Proljeće već lagano kuca na vrata, a to može značiti samo jedno - ako vas poznanici već nisu zatrpali pozivnicama za vjenčanja, vrlo brzo hoće! Naime, uskoro počinje sezona vjenčanja, a čak i ako se vi nećete naći u ulozi mladenke, mogli bi se suočiti s vječnim pitanjem - što odjenuti?

Postoje li zabranjeni komadi? Što je s toliko omraženom bijelom bojom? Kakve kombinacije su "rezervirane" za kume, ali i što bi muškarac sa stilom odjenuo za ovakvu priliku? Na sva ova pitanja odgovara žena kojoj je "moda" drugo ime, naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović

Kako izgleda idealna kombinacija za gošće na vjenčanju?

Treba se staviti u određene okvire i, ono najvažnije, nikada se ne truditi zasjeniti mladenku jer je ona ta koja je taj dan najvažnija. Za vjenčanja, ako nema nekog određenog dress codea, se nosi apsolutno sve, od drapiranih haljina, do čipkastim i onih s volanima, a jako lijepo mogu izgledati i fina odijela ili kombinezoni.

 

#smile #manicmonday #leilougirls

Objavu dijeli aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)

Jesu li poželjnije jednostavnije ili efektnije kombinacije?

Uvijek smatram da je bolje odabrati jednostavniju haljinu i upotpuniti ju savršenim štiklama ili torbicom nego posezati za nekom koja je previše upadljiva i koju možete odjenuti samo na jedno vjenčanje.
 
Uloga kume nije baš najjednostavnija stvar, a biranje outfita jedan je od zahtjevnijih zadataka s kojima se one susreću. S kakvom kombinacijom nikada neće pogriješiti?

Kume također trebaju pripaziti da ne pretjeraju. Pritom mislim da bi šljokice i blještavilo trebale ostaviti za lude izlaske u grad. Haljine koje su krojem jednostavne, a opet po nekom detalju koji ih izdvaja dovoljno glamurozne, uvijek su najbolji izbor. Nikako nemojte taj dan biti ono što niste, već prilagodite haljinu svojoj osobnosti.
 

 

@koranagvozdic 💕 SS2017 #amex #vip #shopping #zagreb

Objavu dijeli aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)

Kada su u pitanju muškarci, što bi netko sa stilom odjenuo za ovakvu priliku?

Mislim da traperice nikako nisu primjerene, osim ako se ne radi o tulum/vjenčanje varijanti, što je u posljednje vrijeme jako popularno. Treba uvijek imati u vidu da je to nekome najvažniji dan u životu i obući se poštivajući nečiju ljubav. Dobro skrojeno svečano odijelo za velika i glamurozna vjenčanja i sportsko za ležernija uvijek su najbolji izbor.

 

Debeli i gazdarica❤🐶

Objavu dijeli aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)

Koji modni komadi su, prema vašem mišljenju, strogo zabranjeni u ovakvim prilikama?

Ništa nije zabranjeno, pa čak niti bijela boja ako se pristojno upakira!

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0