Moda
Aleksandra Dojčinović predstavila komade iz nove kolekcije Aleksandra Dojčinović predstavila komade iz nove kolekcije Aleksandra Dojčinović predstavila komade iz nove kolekcije Aleksandra Dojčinović predstavila komade iz nove kolekcije

Aleksandra Dojčinović predstavila komade iz nove kolekcije

Kako izgledaju komadi iz najnovije kolekcije Aleksandre Dojčinović, imale su se prilike uvjeriti brojne domaće dame

Zagrebački shopping tako nisu propustile Ecija Ojdanić, Mila Elegović, Petra Kurtela, Mirna Maras, Tihana Harapin Zalepugin, Marija Borić, Petra Nižetić, Martina Podgorski, Kristina Krepela, Ecija Ivušić, Irena Škorić te mnogi drugi.

 | Autor: Mario Poje Mario Poje

Aleksandra Dojčinović i Marija Borić

Riječ je o kolekciji koju je dizajnerica predstavila proljetos prvom samostalnom revijom u Preporodnoj palači narodnog doma u Zagrebu, a kojom je najavila i neke sasvim nove pravce u razvoju branda. To se ponajprije odnosi na cipele, koje je tom prilikom premijerno prikazala, a čiji su prvi primjerci ovih dana stigli u Lei Lou trgovine. Elegantne špic gležnjače od brušene kože, koje će u ormaru, uz odgovarajuće detalje, trajati sve do kasnog proljeća, sjajna su nadopuna novim modelima toplih, zimskih kaputa od kašmira s fragmentima od umjetnog krzna.

 | Autor: Mario Poje Mario Poje

Aleksandra Dojčinović i Mila Elegović

Novost je i podlinija koktel haljina i sakoa za chic trenutke u uredu i fine izlaske, kojima je klasika dobila jednu sasvim novu, moderniju dimenziju s hrvatskim potpisom. Lei Lou kolekcija za toplije dane bogata je i drugim upečatljivim komadima, ponajprije onima od fine svile i trodimenzionalne čipke koja je Aleksandrina omiljena tkanina posljednjih sezona, a među modnim dodacima najviše je pažnje plijenila nova mini torbica Ania, 'statement' kovčežić u različitim bojama.

Photo: Mario Poje

Komentari 0