Moda
1/15

Aleksandra Dojčinović najbolje nosi svoj dizajn

Centar Splita od subote 21. lipnja bogatiji je za novu dizajnersku shoppingu adresu i to onu poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Lei Lou by Aleksandra Dojčinović trgovina nalazi se u Marmontovoj 2, a otvorenju su prisustvovale brojne ljubiteljice Aleksandrinog dizajna.

Poznata dizajnerica ne plijeni pozornost samo svojih dizajnom, nego i svojim izgledom. Ona je uistinu najbolji ambasador svog dizajna.

 | Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL Ivana Ivanovic/PIXSELL Za otvorenje trgovine Aleksandra je odabrala haljinu u IN narančastoj boji, koju je kombinirala uz žute salonke na špic te zlatne modne dodatke. Dizajnerica je odlično kombinirala prozirnu malu clutch torbicu s prozirnom narukvicom sa zlatnim detaljima.

 | Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL Ivana Ivanovic/PIXSELL Decentno uređeno prodajno mjesto modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović prostire se na stotinu četvronih metara u samom centru Splita, a cijene odjevnih komada bit će pristupačnije u pret-a-porter liniji dok će odjevni komadi napravljeni po mjeri made to measure zadržat će dosadašnje cijene.

 | Autor: Sonja Dvornik Sonja Dvornik Osim otvorenja trgovine, Aleksandra je predstavila i novu cruise kolekciju koja je insprirana poznatom pjevačicom Severinom Vučković. Kako izgleda nova hit shopping destinacija među Dalmatinkama, provjerile su Viktorija Rađa, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Lucija i Ana Zaninović, Martina Podgorski, Ana Čagalj, modni duo Arileo i brojni drugi.

 | Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL Ivana Ivanovic/PIXSELL U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na otvorenju trgovine...

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Komentari 0