Moda

Ako voliš crno i čipku, svidjet će ti se nova H&M kolekcija

  • Modna kuća H&M poznata je po modnim suradnjama, ova je još jedna u nizu
  • Novu kolekciju tako potpisuje kultni britanski brend The Vampire’s Wife
  • Tako i izgleda: mistično, u uglavnom crnoj boji i pomalo gotički...

High-street modna kuća H&M ostvarila je još jednu modnu suradnju. Riječ je o kultnom modnom brendu The Vampire’s Wife, koji je stvorila britanska dizajnerica, model i modna muza Susie Cave. The Vampire’s Wife poznat je po modelima koji laskaju ženskoj figuri, glamuroznim detaljima i nepokolebljivom slavlju žena i ženskog tijela.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

S lijeva na desno: haljina s čipkastim rukavima (otprilike 227,00 kn); čipkasta haljina (otprilike 151,00 kn); plišana haljina (otprilike 302,00 kn)

Možda vas zanima Svaki horoskopski znak ima prepoznatljiv modni stil - provjeri kakav je tvoj Rubrika Moda Moda

Kolekcija je vrlo progresivna, ne samo u poruci koju šalje već i materijalima koji su korišteni i koji su apsolutno iz održivih izvora. Prevladavaju haljine od čipke i pliša, boje su crna i srebrna. A u kolekciji su i modni dodaci, torba, sunčane naočale, više komada nakita, a posebno je zanimljiv veliki bijeli okovratnik koji se može po želji premještati s haljine na haljinu a košta 75 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Torba (otprilike 227,00 kuna); duga čipkasta haljina (otprilike 454,00 kuna)

Možda vas zanima Doris Pinčić pozirala u haljini iz nove kolekcije H&M-a, obožavatelji zabrinuti zbog njezine mršavosti Rubrika Stars Stars

Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama H&M-a te u online prodaji od 22. listopada 2020. Dotada, zaviri kako izgledaju komadi koje potpisuje The Vampire’s Wife.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Čipkasta pelerina (otprilike 227,00kn)

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0