Moda
1/10

Ako vam treba modni uzor, Alexa Chung prava je cura za to!

Tražite modno osvježenje koje odskače od holivudskih starleta, silikonskih ljepotica i botoksiranih savršenih lica. Mi vam donosimo profil prave fashion djevojke koja odlično isfurava retro komade i jeftine krpicame koje se ne boji spajati s ultra skupom dizajnerskom robom.

Ona je lexa Chung i njezin stil će vam poslužiti kao inspiracija. Alexa je britanska voditeljica, novinarka Voguea i model koja je na stranice modnih rubrika dospjela zahvaljujući jedinstvenom modnom stilu.

Kombinacije mlade Alexe su mladenačke, odvažne, s dozom retra i uličnog stila, a zanimljivo je kako unatoč kritikama na račun ekstremne mršavosti u prvi plan uvijek stavlja noge. Ističe ih kratkim hlačicama, haljinicama koje obavezno nosi uz visoke potpetice, ali ultra kratku kombinaciju ponekad upotpuni i elegantnim balerinkama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Najljepša nam je kad obuče vintage haljinice, suknje visokog struka, ali i u traper hlačicama i traper košulji. Iako bi na nekom drugom ta kombinacija vjerojatno bila katastrofani promašaj, figura i lice Alexe Chung i ono nešto svaku kombinaciju pretvaraju u totalni modni hit.

Alexa je karijeru počela kao model sa 16 godina, no u modnoj industriji, barem kao model, nije se zadržala, već se bacila u voditeljske vode te je na Channelu 4 odradila uspješnih projekata poput Popworlda i jutarnje glazbene emisije Freshly Squeezed. Svjetsku popularnost, pak, osigurala joj je vlastita emisija It’s on with Alexa Chung.

 | Autor: Splash news Splash news

Ova modna inspiracija svim mladim djevojkama koje žele izgledati posebno, mladenački, ležerno i trendi bez problema kombinira haljinice od 30­-ak funti sa skupim dizajnerskim torbama, a što god odjene na njoj izgleda fenomenalno, nikad vulgarno ili prenapadno.

Photo: Splash news

Komentari 0