Moda

Ako ti klasične košulje na pruge postaju dosadne, ova Modyssey Studija ima dva neočekivana detalja

Reci da je ljeto jednim odjevnim komadom, bez da kažeš "ljeto". Nama bi se na užem popisu odjevnih predmeta našla oversized košulja na pruge. I dok su ovoga ljeta razne boje, kao što je žuta, ružičasta i zelena, uplele svoje pruge među popularne modele, ipak je mala šansa da će se zadržati u više narednih sezona kao što to godinama uspijeva košulji na plavo-bijele pruge. Ipak je to klasika koju je teško izbaciti iz igre, ali nije na odmet pronaći njezine varijacije i zabavnije krojeve. Upravo to je napravio brend Modyssey Studio čiji dizajni nastaju u New Yorku, ali se sva odjeća proizvodi u Hrvatskoj. Koliko je to cool? Gotovo kao i njihova košulja na plavo-bijele prugice, u popularnom crop stilu. 

Modyssey Studio relativno je novi brend, postoji od 2023. godine, a košulja je iz njihove nove kolekcije. Riječ je o modelu Shirt 0.6, a dolazi u veličinama S, M i L. Košulja je u crop stilu te je oštro rezana malo iznad bokova te je šireg kroja. Ovaj model ima klasičan ovratnik, ali i zanimljive bijele gumbe koji se ističu na njoj. Gumbi se, osim na sredini za kopčanje, nalaze i sa svake strane za malene, gotovo neuočljive džepiće. 

Foto: https://modysseystudio.com/ | Autor: Foto: https://modysseystudio.com/

Foto: https://modysseystudio.com/ | Autor: Foto: https://modysseystudio.com/

Modyssey Studio košulja ima i zanimljive rukave. Naime, iznad uobičajene manžete imaju romantičan volan koji je ženstveni kontrast strogom i ravnom kroju. Modyssey Studio bluza dostupna je na web trgovini brenda, a njezina cijena je 190 eura. Važno je napomenuti i to da je košulja izrađena od organskog pamuka, i iako je na skupljoj strani, ne možemo reći da nije zanimljiva i posebna u odnosu na sve što smo vidjeli ove sezone. 

Foto: https://modysseystudio.com/ | Autor: Foto: https://modysseystudio.com/

Foto: Pixsell/Andrews Archie/ABACA Možda vas zanima Kraljica Letizia obožava haljine-košulje: u Zari smo pronašli romantičan model koji nas je odmah asocirao na nju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @modyssey.studio

Komentari 0