Moda

Ako je vjerovati Zari, ovih 5 trendova odmah kupujemo

Ako nečije trendove slušamo, pratimo, upijamo onda je to svakako jedna, jedina neponovljiva Zara. A ove sezone pogodila je bolje nego ikad...

Ne vjerujemo u predviđanje budućnosti, ali vjerujemo u Zaru. Bilo da si fan "brze mode" ili ne, ovaj super popularni brend uvijek je korak ispred tebe. Lako je nositi trendi komade jednom kada su ih već svi prepoznali kao hit, ali imati sposobnost prepoznati potencijal u trendu prije nego postane mainstream - e, to je za nas nova vrsta magije! Upravo je u tome Zara najbolja: predstavlja trendove koji su dovoljno nosivi, a istovremeno mega trendi. 

Ako si znatiželjna koji su to najveći trendovi za jesen, Zarina stranica ti je odgovor. U nastavku donosimo pet najboljih stvari na koje trebaš obratiti pažnju jer jednom kad ih svi krenu nositi, postat će neuhvatljivi!

Bucket torba

Dolaze nam neke nove bucket torbe! Jedna ovakva ove se sezone ima slobodan ulaz u tvoj ormar jer dobro će doći u svim prilikama - tako je praktična i tako raznovrsna. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara torbice 200 kuna i 300 kuna

Crvene čizme

Prošle smo godine svjedočili opsesiji čizmama iznad koljena, a ove godine to su crvene čizme. Niske ili visoke; lakirane ili matirane. Ovo je statement obuća koja će svaki tvoj outfit učiniti boljim! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 1000 kuna, 450 kuna i 550 kuna

Karirane hlače

Karirano je općenito print sezone, ali ako ti smijemo predložiti samo jedan karirani komad - neka to budu visoko strukirane hlače. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara karirane hlače 400 kuna, 230 kuna i 300 kuna

Točkasti uzorak

Točkice su retro uzorak koji ove sezone Zara predlaže na - topovima. Zaigrane i vesele, podići će svaki outfit na novu razinu i učiniti te StreetStyle zvijezdom. 

 | Autor: miss7 miss7 Haljina (230 kuna), top (200 kuna) i košulja (230 kuna)

Upadljivi remen

Još jedan trend 70-ih koji već nekoliko sezona pratimo u Zari. Uz kaput, košulju ili džemper - upadljivi lakirani remen u boji pravi je spas za svaku (pre)jednostavnu kombinaciju. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara plavi lakirani remen (200 kuna), crni (140 kuna) i bordo (120 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0