Moda
Alduk Mignonne

Adriana Đurđević s brendom Alduk priprema giveaway, a sve se vrti oko Mignonne torbice iz nove kolekcije

  • Adriana Đurđević i brend Alduk spremili su posebno iznenađenje za pratitelje
  • Model torbice Mignonne je u središtu prvog modnog iznenađenja, a sad su poznati i detalji giveawaya
  • Predivan model iz nove kolekcije brenda Alduk prava je hit torbica u najavi!

Poznati hrvatski modni brend Alduk i Adriana Đurđević iznenadili su sve pratitelje objavama na Instagramu o posebnom iznenađenju koje su spremili povodom obilježavanja dostizanja 100 tisuća pratitelja na Instagramu Adriane Đurđević. Detalji o giveawayu sad su objavljeni, a među modnim poslasticama koje su Adriana Đurđević i brend Alduk pripremili za pratitelje je i predivna nova torbica Mignonne, iz nove Alduk kolekcije, koja je u središtu iznenađenja. Dizajner Ivan Alduk otkrio nam je kako se "Adriana odmah zaljubila u svoju Mignonne i baš nas veseli kad vidimo da ju klijentice kombiniraju u svoje svakodnevne stylinge i životne situacije".

Mignonne je torbica iz nove Alduk kolekcije i kampanje "Smiley" izrađena od kvalitetne kože iznutra i izvana te je idealna za svaki dan ili večernji outfit. U potpunosti je hrvatski proizvod te je prvotno dolazila u čak šest boja, no u razgovoru s Ivanom Aldukom otkrio nam je kako se "bijela odmah rasprodala, ali je i dalje imamo dostupnu u 5 cool boja".

Alduk Mignonne | Autor: Instagram @alduk_official Instagram @alduk_official Alduk torbica Mignonne

O inspiraciji za torbicu Ivan nam je rekao kako je "ideja bila da imamo pomalo klasičan, vječan dizajn s dizajnerskim pečatom, a u ovome slučaju to su specifični čvorovi koje nalazimo i na remenju iz iste kolekcije. Dimenzije su takve da je idealna za dnevne situacije, ali i za večernje, jer stane mobitel, novčanik, ključevi i osnovne stvari, no i dalje je u kategoriji "minijaturnih" torbica koje su hit već sezonama".

Adriana Ćaleta-Car sa sinom Maurom Možda vas zanima Stylish prvi rođendan sina Adriane Ćalete-Car inspiriran safarijem, sve izgleda preslatko Rubrika Stars Stars

Dizajner je najavio i kako će "ovaj model postati naš klasik kojeg ćemo uvijek imati u ponudi, ali uvijek u drugim doradama". O procesu izradnje torbice, Ivan Alduk je rekao: "U procesu stvaranja smo napravili četiri probna uzorka dok nismo došli do idealnih proporcija i karakteristika. Iza najjednostavnijih modela uvijek se krije najzahtjevniji proces", ispričao je dizajner.

Alduk Mignonne | Autor: Instagram @alduk_official Instagram @alduk_official Alduk torbica Mignonne

I samo ime torbice karakterizira njenu pojavu, budući da je mignonne francuska riječ za slatko! Dizajner nam je otkrio i kako je torbica dobila ime te ispričao kako zasluge treba dati njegovoj prijateljici, modnoj i beauty novinarki Korani Marović. "Komentirali smo kako je "mala" i "slatka", francuski naziv nametnuo se sam od sebe". Najavio je i kako sljedeće godine možemo očekivati i veću, poslovnu verziju ove torbice, no sigurno ne ništa manje slađu!

Alduk Mignonne | Autor: Instagram @alduk_official Instagram @alduk_official Alduk torbica Mignonne

"Nova kolekcija je u svakom smislu nova – svježa pristupom dizajnu i prezentaciji istog. Odlučili smo se pozabaviti bojama, modelima koji laskaju tijelu i publici ponuditi mogućnost “modnog Tindera”. Sami birate željeni model, veličinu i jednu od sedam mogućih boja kako biste došli do svojeg idealnog “partnera”. U ovom slučaju modnog partnera tj. novih haljina, hlača, topa ili pak nekog od modnih dodatka iz najnovije kolekcije za proljeće i ljeto. Savršen uvod u predstavljanje nove kolekcije “Smiley” dok oči neprestano bježe na budući hit model nove torbice “Mignonne”. Ta micro ljepotica izrađena od kože dolazi u 6 boja i odiše chic karakterom", stoji u opisu nove kolekcije i hit torbice u najavi na službenoj stranici brenda.

Alduk Mignonne | Autor: Instagram @alduk_official Instagram @alduk_official Alduk torbica Mignonne

Torbica Mignonne prodaje se po cijeni od 170 eura te je kao i ostatak nove kolekcije dostupna u Alduk trgovini na Trgu kralja Tomislava 19, u Zagrebu, a može se naručiti i preko službenog maila, info@alduk.hr.

Prada Cleo Možda vas zanima Kožna Prada Cleo torbica mogla bi postati it modni dodatak jeseni Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @alduk_official

Komentari 0