Moda

Adriana Ćaleta Car i Iva Radić u kombinacijama s megapopularnim tenisicama, a nose ih i druge cure

  • Već prošlo ljeto postale su tenisice sezone, a ove godine popularnost im je samo još veća
  • adidas Samba tenisice u crnoj i bijeloj boji su posvuda i gotovo redovito rasprodane
  • Profurale su ih svjetske zvijezde poput Belle Hadid, a masovno nose i naše influencerice

Već prošlo ljeto nazivali su ih (i bile su!) najtraženijim tenisicama sezone, a ove skromne "ljepotice", starinskog i nadasve sportskog izgleda trebale su se naći u ormaru svake stylish osobe. Popularnost adidas Samba tenisica nije nimalo opala ni ove godine, dapače, a dobar dio te popularnosti mogu zahvaliti jednostavnom izgledu zbog kojeg ih je vrlo lako kombinirati s odjećom.

Bijele sambice najtraženijie su bijele tenisice općenito, i gotovo su uvijek rasprodane, da ne spominjemo kako ustrajno pune Instagram feedove i Pinterest. A onda su njihovi slavu čak i nadmašile one u crnoj boji. Uglavnom, nepobjediv dvojac.

Možda vas zanima adidas ima novu etiketu tenisica, a Jenna Ortega, it djevojka u nastajanju, njezino je zaštitno lice Rubrika Moda Moda

Ove tenisice jednako dobro funkcioniraku kako s trapericama i šorcom, tako i s olovka suknjom. Jako, jako puno toga imaju zahvaliti celebsicama koje su ih odnam prigrlile i zapravo profurale. Nose ih Bella Hadid, Kendall Jenner, Kaia Gerber u svojim street styleovima, ali i Harry Styles. Obožavaju ih i naše influencerice. Iva Radić i Adriana Ćaleta Car na Instagramu su pokazale kombinacije u kojima su  iskombinirale Adidas Samba Vegan tenisice, a nose ih i druge domaće influencerice.

Adriana Ćaleta Car

Iva Radić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Radić (@iva.radic)

Pamela Badžek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Julija Vodopija

 

Photo: Instagram@adrianadurdevic

Komentari 0