Moda 32 prikaza 25. listopada 2013.

Adidas predstavlja Yohji Yamamoto kopačke

Adidas je udružio snage s nagrađivanim japanskim modnim dizajnerom Yohjijem Yamamotom, koji stoji iza modnog brenda adidas Y-3, kako bi lansirali limitirano izdanje popularnih f50 kopački.

 | Autor:

Na prednjem dijelu kopački nalaze se carski lavovi-psi koji su u drevnim vremenima čuvali Japanske careve za koje se smatralo da su živjeli na svetom tlu. Ovaj tradicionalan dizajn postavljen je u kontekst Japanske moderne SF kulture čime se postiže duhovna povezanost između prošlosti i budućnosti. Rezultat je neočekivani, hrabri dizajn koji inspiraciju crpi iz modnog svijeta, a ima za cilj prenijeti snažnu poruku na nogometnom terenu.

 | Autor:

Povodom lansiranja ovih jedinstvenih adizero f50 kopački, Yohji Yamamoto je izjavio: “Moja inspiracija proizlazi is spoja drevnih tradicija i moderne Japanske znanstvene fantastike. Nadam se da će moju inspiraciju za ove kopačke prepoznati i igrači te da će im ona dati dodatno samopouzdanje za izražavanjem bez straha. Ljudi imaju pravo na slobodu izražavanja. Potrebno je samo pratiti svoj instinkt."

 | Autor:

Yamamoto f50 kopačke sadrže iste tehnologije kao i dosadašnji adizero f50 asortiman. Precizni inženjering odigrao je ključnu ulogu u svakom aspektu dizajna kopačke, a sa samo 165g riječ je o jednoj od najlakših kopački na tržištu. 

 | Autor:

Diljem svijeta bit će dostupno samo 2,000 pari ovih vizualno moćnih f50 kopački koje u dućane stižu u ponedjeljak 28. listopada. U Hrvatskoj, maloprodajna cijena Yohji Yamamoto adizero f50 kopački iznosi 2.279 kn, a dostupne su u limitiranim količinama ekskluzivno u adidas shopu u Arena centru u Zagrebu.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0