Moda

A najbolji jesenski trend za tvoj oblik tijela je...

Jesen je uvijek nekako najuzbudljivija modna sezona! Trendova ima više nego ikada, a ti se doslovno ne možeš odlučiti u koji se isplati uložiti. Nekada ti tvoj oblik tijela pruža najbolji odgovor...

Gledaj, mi se uvijek zalažemo za onu "nosi u čemu se TI osjećaš dobro", ali ponekad nije loše otkriti koji su krojevi i komadi stvoreni za tvoju građu tijela, zar ne? Zanima te koji je jesenski trend za tebe? U nastavku donosimo prijedloge za pet najčešćih građa tijela i divne jesenske trendove kojima trebaš dati priliku. 

VISOKE DJEVOJKE: Oversized karirani blejzer

Ako još uvijek nisi čula, karirani blejzeri inspirirani modom 80-ih jedan su od najvećih jesenskih trendova. A ako si blagoslovljena centimetrima u visinu, jedna oversized verzija idealna je za tebe jer te komad neće progutati već savršeno naglasiti tvoju figuru. Kombiniraj ga s modelom traperica ravnih nogavica ili pak jednom uskom pencil suknjom visokog struka. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (220 kuna), Mango (549 kuna), Zara (499 kuna)

Možda vas zanima Karirani uzorak vlada, a ovo su najbolji komadi do 200 kn Rubrika Moda Moda

PJEŠČANI SAT: Remen za struk

Spremi svoj tanki remen duboko u ladicu jer ove sezone se sve vrti oko širokih remena na struku. Obavezno naglasi ovaj prekrasni dio svog tijela tako da omotaš remen oko blejzera, pulovera ili kaputa. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (249 kuna), H&M (150 kuna), ASOS (130 kuna)

JABUKA: Voluminozna suknja

Dobrodošao, najbolji trendu ikada! Voluminozna midi suknja vizualno će te suziti u struku i diskretno prikriti dijelove za kojima nisi tako luda. Odaberi plisiranu ili verziju s nekim printom i dobit ćeš ekstra bodove za stil.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Lipsy (330 kuna), H&M (260 kuna)

KRUŠKA: Puf-rukavi

Ključna stvar kod oblika tijela koji je nešto širi u donjem dijelu je - ravnoteža! Ove sezone to znači da naglasiš rukave i biraš komade s volanima i ostalim detaljima koji će u prvi plan staviti tvoj gornji dio tijela. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), Mango (199 kuna), Boohoo (130 kuna)

NISKE DJEVOJKE: Hlače zvonolikih nogavica

Ove su hlače savršene za niže djevojke jer izdužuju figuru i vizualno dodaju nekoliko centimetara. Odaberi model tamnijeg trapera ili nekog drugog materijala koji ti se sviđa i neka hlače obavezno budu visoko strukirane! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (245 kuna), Zara (229 kuna), Missguided (170 kuna)

Možda vas zanima 11 statement suknji za jedinstveni jesenski stil Rubrika Moda Moda

ZA SVE GRAĐE TIJELA: Haljina na preklop

Haljina na preklop naglasiti će tvoj struk na onom najužem i najljepšem dijelu zbog čega češ izgledati ženstveno i vitko. Ovaj komad je savršen za SVE oblike tijela jer svojom siluetom vizualno stvara figuru pješčanog sata.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: New Look (200 kuna), Mango (249 kuna), Zara (399 kuna), Ganni (1.550 kuna)

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Jabuci preporučate plisiranu suknju? Stvarno?