Moda

7 stilskih pogrešaka koje radiš potpuno nesvjesno

Čak su i oni najbolji među nama skloni stilskim pogreškama tu i tamo, ali jesi li znala da većinu njih radimo potpuno nesvjesno?!

Da, čak su i najveće StreetStyle ikone ponekad nosile premale (ili prevelike!) cipele ili nosile kompletno krivo donje rublje uz neki outfit. Ponekad greške koje i sami radimo najbolje vidimo na drugima. Zato smo danas odabrali 7 najčešćih stilskih pogrešaka koje vidimo na drugim ženama, kao i 7 rješenja kako ih popraviti.

Ne krojiš odjeću po svojim mjerama

Ako otkriješ da ti neki komad baš i ne stoji kako bi trebao, totalno se isplati prekrojiti ga po svojim željama. Čak i najmanja promjena na određenom komadu može ga totalno prilagoditi tvojim željama, a vi ćete izgledati sređenije. Ovo pravilo pogotovo vrijedi za hlače jer nema ništa gore od predugih nogavica ili preširokog struka. 

 

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Voliš pretjerati s modnim detaljima i dodacima

Možda misliš da je najlakši način kako podići outfit natrpavanjem modnih dodataka, ali ovo bi ustvari moglo i pokvariti cijeli tvoj dojam. 

 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Ne odijevaš se prilagođeno sezoni

Lako je ignorirati činjenicu da ljeto dolazi kraju, ali pripremi se na to da ćeš izgledati smiješno budeš li hodala golih nogu u listopadu.

 

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Nosiš preveliku odjeću

Oversized look itekako je popularan i stylish kada ga se dobro nosi, ali tanka je granica između neurednog i modernog. 

 

Uporno nosiš trendove koji ti ne stoje

Nemojte misliti da ti treba baš svaki trendi komad u ormaru. Koliko god čupave natikače izgledaju super na Rihanni, ako ne odgovaraju tvojem osobnom stilu, glupo je na takav komad bacati novac. 

 

 

Objavu dijeli Victoria (@inthefrow)

Biraš krivi grudnjak za outfit

Donje rublje kao outfit trenutno je itekako IN, ali krivi grudnjak u kombinaciji s prozirnom košuljom može uništiti tvoj kompletan look. 

 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Stalno iznova kupuješ iste komade...

Koliko točno bendovskih T-shirt majica jedna djevojka treba? Pogotovo onih koje nakon dva pranja možeš baciti u smeće. Radije investiraj u basic, kvalitetni komad kojem ćeš se stalno vraćati. 

 

 

Objavu dijeli Amelia Liana (@amelialiana)

Photo: Wenn

Komentari 0