Moda

7 pari cipela s ASOS-a koje želimo sad i odmah

Što napadnije to bolje! Šljokice, mašnice, cvjetići i 3D aplikacije. Sve može, a može i sve zajedno. Kič se ove sezone nosi na nogama, a mi smo pronašli i cipele koje to slave

Sve obožavateljice mode znaju da je ASOS jedna od najpopularnijih internetskih adresa kad govorimo o online shoppingu, a pogotovo ako smo u potrazi za cipelama i torbicama. Ovo je jedan od najsigurnijih načina kako pronaći komad koji ipak neće nositi pola grada. 

Ako si u potrazi za "statement" modelom koji će plijeniti poglede gdje god se pojaviš, onda su ASOS-ove nove sandale savršen odabir. Šljokice, perlice, cvjetići i mašnice, nose se veće nego ikad i maksimalno upadljive. Ove će cipele postati centralni dio tvojeg outfita i što god da odjeneš uz njih, postići ćeš željeni efekt. 

 | Autor: ASOS ASOS Oba modela: ASOS Paparazzi (87 eura) 

Još uvijek nije kasno za naručiti model sandala koje ćeš nositi na ljetovanju ili ljetnom vjenčanju (svojem ili tuđem). Primjećujemo da su pete od šljokica ove sezone detalji koji najčešće krase cipele, a 3D aplikacije svakom modelu dodaju zabavnu notu. Otvorenih ili zatvorenih prstiju, više ili niže potpetice, postoje modeli svih varijacija i sigurno ćeš pronaći jedne baš savršene za sebe!

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno: ASOS Holla! (87 eura), ASOS Papaya (103 eura)

Čini nam se kako su ove žute cipele inspirirane Manolo Blahnik modelom, a ako nisu apsolutno savršene za svaku ljetnu priliku (i još dugo nakon toga!) onda ne znamo koje jesu...

Za sve cure koje još uvijek nisu spremne nositi perje i privjeske na cipelama, predlažemo i nešto jednostavniji model suptilnog cvjetnog printa koje ćeš lako iskoristiti i u drugim sezonama!

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno: ASOS Picture Perfect (48 dolara), ASOS Pavlova (72 dolara)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: ASOS

Komentari 0