Moda

7 najboljih modnih savjeta koje smo ikad čule

Kad nas pitaju koji su najbolji modni savjeti koje smo ikad čule, ovih 7 nam odmah padne na pamet. Slobodno zapisuj - i mi smo!

Da, okej, znamo razliku između Louboutin cipela i Prade. Možemo prepoznati fake Birkin torbu na kilometar. Ali kao što se to obično i dogodi, najčešće modno "griješimo" na najbanalnijim stvarima. Baš je zato ovih sedam savjeta dospjelo je na našu listu najvažnijih i najboljih trikova koje smo ikada čule. 

Investiraj u ključne komade, uštedi na trendovima

Trendovi dolaze i odlaze, ali bezvremensku torbu ili kaput zauvijek ćeš jednako voljeti. Kada govorimo o investiranju u skuplje komade, uvijek biraj klasiku za koju si sigurna da ti neće dosaditi s prvom promjenom sezone. Međutim, ako se želiš poigrati s trendovima poput primjerice čarapa-čizama ili kimono jakne, takve komade uvijek potraži u high-street trgovinama. 

 | Autor: Promo Promo Cvjetne hlače su trendi komad na kojem trebaš uštedjeti 

Kada ne znaš što bi - odaberi fancy varijantu

Ovaj je jako jednostavan i očekivan, ali važan za napomenuti. Uvijek je bolje biti presređena nego premalo sređena - tako da u svim prilikama kad ne znaš što odjenuti za određenu priliku, radije odaberi onu fancy varijantu. 

Uvijek dodaj treći element

Situacija je sljedeća: ako se tvoje traperice i top kvalificiraju kao prvi i drugi element, onda svakako dodaj i treći koji će ga učiniti interesantnijim i posebnijim. Pod treći element spadaju jakne i kaputi, statement torbe i cipele te nezaobilazni - blejzer.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Blejzer sve spasi!

Nitko neće znati da su tvoji dijamanti zapravo cirkoni 

OK, ako si možeš priuštiti pravi nakit - zašto ne?! Ali za sve nas, djevojke na budžetu i "lažni" dijamanti mogu izgledati jednako dobro. Cirkoni mogu ostaviti jednako upečatljiv dojam, a na svu sreću - ima ih u svim high-street trgovinama!

Možda vas zanima Kako nositi ravne cipele kad ti visina nije jača strana Rubrika Moda Moda

Kombiniraj ravne cipele s kraćim dužinama, a štikle s bilo čim dužim 

Nisi sigurna koje cipele nositi sa suknjama i haljinama? Ovo je naše pravilo: nosi ravne cipele s cipelama koje dođu do iznad koljena, a visoke potpetice sa svim dužim dužinama. Naravno da postoje iznimke, ali generalno ovim pravilom ćeš igrati na sigurno. 

 | Autor: arhiva arhiva Olivia Palermo obožava balerinke uz mini suknje!

Uvijek čitaj upute za pranje i sušenje

Upute za održavanje su s razlogom na odjeći - jer su važne! Naravno, slanje odjeće na kemijsko čišćenje ili ručno pranje je tlaka koju ne rado prolazimo, ali nije li to bolje od uništavanja voljenog pulovera od kašmira?

Možda vas zanima 5 najčešćih pogrešaka koje unište i najbolju modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Leopard print je neutralan

Leopard print je idealna zamjena za crnu, bijelu, tamnoplavu te bež boju. Odgovara uz sve ostale boje, od jarkih i metalik nijansa pa sve do ostalih (jednostavnijih) printeva. Stilski pogodak!

 | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Volim kada ženska ima laganu mini haljinu koju samo podignem kada je krenem seksati stoječki. Gaćice joj ponekad ne skidam već samo rukom odmaknem onaj dio koji je ispred proreza na pički i idemo glavićem do kraja. Praši majstore !!..