Moda

7 hot izdanja poznatih influecerica

Popularne cure s Instagrama već su u travnju objavljivale svoje prve fotografije s plaža i luksuznih resorata. Sada ova društvena mreža već "gori" od ovakvih prizora

1. Rocky Barnes

Omiljena nam Instagram zvijezda, cura iz Kalifornije Rachel Leigh Barns i bivši model doista voli kombinaciju seksi i ležerne ode. Zato i ne čudi kako njezine slike u kupaćim kostimima gledamo gotovo cijele godine. Obožavamo jedno od njezinih posljednjih ljetnih izdanja. S obzirom da je atraktivna Amerikanka ambasadorica omiljene nam online shopping destinacije, Revolve, uvijek se pojavi u novim izdanjima indie brendova. Tako je ovaj put ispod traper hlačica visokog struka s remenom svezanim poput brodskog čvora odjenula izrezani jednodijelni kupaći kostim. On dolazi s potpisom brenda Beachriot.

2. Giorgia Tordini

Zgodna Talijanka i osnivačica modne kuće The Attico ovih dana uživa s društvom na Mykonosu. Za dnevni provod na bazenu, u društvu prijateljica, dizajnerice nakita Sabine Albarello i dizajnerice cipela Amine Muaddi, odabrala je bijeli jednodijelni kostim. Također, ona se odlučila za jednostavniji kroj kostima, za razliku od Sabine i Amine, čiji također jednodijelni kostimi su bili izrezani.

 

Summer 17 🇬🇷 #Mykonos #Amina31on31 / Pic @maximsap

A post shared by Giorgia Tordini (@giorgiatordini) on

3. Chiarra Ferragni

Još jedna zgodna Talijanka nedavno se odmarala na plaži. Svježe zaručena, vlasnica bloga The Blonde Salad u društvu zaručnika Fedeza uživala je na Havajima. Od više izdanja u bikiniju, nama se najviše svidio jednodijelni bijeli badić s neizostavnim nacrtanim očima. Te naslikane oči zaštitni su znak njezine vlastite modne linije. Jedini dodatak ovom havajskom izdanju? Mala top knot punđica, savršena ljetna frizura.

 

#TheBlondeSaladGoesToHawaii @chiaraferragnicollection ❤

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

4. Little Black Boots

Još jedna ljepotica iz Kalifornije često nas uveseljava svojim opuštenim ljetnim izdanjima, a najbolji asesoar joj je duga kosa s valovima, koju stiliziran sprejem koji postiže efekt vlasi okupanih u moru. Sada je divnu dugu kosu skupila i sakrila ispod marame svezane u čvor turbana. Jill Wallace je svoj Milly crni jednodijelni kupaći kostim, baš poput Rocky, kombinirala s traper hlačicama. Odlučila se za Paigeov model hlačica iz limitirane kolekcije s potpisom Rosie Huntington Whiteley. Također, osvojio nas je mini kovčežić izrađen od slame.

5. Sincerely Jules

Jedna od najpoznatijih blogerica, Julie Sariñana, uživala je sa zaručnikom na prekrasnoj talijanskoj obali Amalfi. Taj romantični krajolik i predivne plaže najbolje se slažu s prugastim kupaćim kostimima, u skladu s bojom suncobrana, crveno bijelom. Julie je kombinaciju te dvije boje nosila više puta dok se odmarala na ovim predivnim plažama.

 

dolce vita. ❤️

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

6. Happily Grey

Mary Seng, vlasnica bloga i Instagram profila Happily Grey, čije slike su uvijek provučene fashion sivim tonovima, odabrala je badić sličan onom kakav je nosila Julie. Ipak, dok Julien naprijed ima jednostavni, blagi V izrez, Marry je nosila komad prepoznatljiva trendi vezanja. No, za razliku od ostalih blogerica, Happily Grey se odmarala na nepoznatoj lokaciji.

 

Memorial Day weekend❤️❤️❤️

A post shared by Mary Seng (@happilygrey) on

7, Marianna Hewitt

Atraktivna brineta koristi svaku priliku da zablista u bikiniju. Tako je za vrijeme boravka u Francuskoj odabrala bikini boje kože s potpisom kuće Monday Swimwear. Zagrnula se prugastom košuljom, stavila Céline okvire i odabrala malu slamnatu torbicu. Zvuči kao savršena francuska veza!

 

beach day in @mondayswimwear 👙 link to suit in IG stories

A post shared by Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) on

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0