Moda

5 trikova kako odabrati badić ako imaš velike grudi

Često se događa da se ne osjećamo baš najbolje u kupaćem kostimu. Malo žulja, zateže, ne „sjedi“ dobro – jednostavno ne odgovara i stalno ga moramo namještati…

Naravno da je svaka od nas drugačija, odnosno ima drukčije tijelo koje nije lako tek tako strpati u standardne veličine kostima S, M ili L. To je osobito teško imamo li velike grudi i često je nemoguća misija pronaći model koji nam idealno odgovara. Sljedeći savjeti pomoći će ti da savršen bikini za svoje bujno poprsje…

1. problem: konvencionalne veličine 

Kao što smo već napisale – naša raznolika tijela nije jednostavno ukalupiti u bikinije S, M ili L. Osobito znaju biti zeznuti badići koji se kupuju u kompletu, odnosno kad i gornji i donji dio moramo uzeti iste veličine. Ako imaš veće grudi, svakako se preporučuje kupovati gornji i donji dio odvojeno, lakše ćeš pronaći grudnjak u kojem ćeš se dobro osjećati. Usto, najbolje je kupovati kostime koji su dostupni u veličinama kakve se primjenjuju za rublje, a ne samo "small", "medium" i "large". Također, kao i grudnjak, i badić bi trebao imati košarice sa žicom. 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia

2. problem: bandeau bikini

Bandeau bikini je za žene s velikim grudima najčešće tabu, jer jednostavno ovaj kroj „ne drži“ grudi dovoljno čvrsto.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ipak, ako si baš zaljubljena, postoji i varijanta s naramenicama. U tom slučaju vrijedi sljedeće pravilo: što su šire naramenice, to bolje. Također, gornji dio kupaćeg kostima bolje će držati ako ne završava direktno ispod grudi već je duži. Osim toga, nude se modeli koji su dodatno ojačani i imaju podesive naramenice: 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

3. problem: naramenice

Bez naramenica i tako ne ide, ali ponekad ni s njima nije sasvim OK. Rješenje su široke naramenice ili dvostruke namirnice kao na ovom modelu. Savjet: prste dalje od modela koji se vežu na vratu. Nije pošteno ni prema vratu ni prema grudima. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Provjerili smo kakve kupaće nose slavne cure ove sezone Rubrika Stars Stars

4. problem: premalo drži na leđima 

„Potpora“ na leđima igra puno veću ulogu nego što to mislimo, pa je ovakav kupaći kostim nalik majici odlična varijanta. Naravno, ovakvi modeli nisu praktični za sunčanje, ali savršeno „drže“ i izgledaju cool. 

 | Autor: Beth Richards Beth Richards

5. problem: jednodijelni kostim

Premda jednodijelni kupaći kostimi pristaju gotovo svima, ako imaš velike grudi može se dogoditi da se tvoje grudi i badić "posvađaju“. Model s podstavljenim košaricama i žicom držat će sve na svojem mjestu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0