Moda

5 trendova s NYFW-a koje već imaš u svom ormaru

Njujorški tjedan mode je iza nas i odlučili smo ti predstaviti naših pet omiljenih trendova koje možeš nositi ODMAH

U New Yorku je prošli tjedan bilo baš napeto. Prikazane su kolekcije za proljeće/ljeto 2018., a mi smo odabrali ono najbolje što nas čeka sljedeće pro(ljetne) sezone. Na pistama je bilo svega, od western trendova pa sve do naglašenih ramena i snažnih, statement komada; ali ono što nam se najviše sviđa je raznovrsnost silueta, geometrijskih rezova, dizajnerskog trapera, bogatstvo resica te detalji u lila i žutoj boji. 

U nastavku donosimo pet genijalnih trendova s NYFW-a koje vrlo vjerojatno već imaš u svom ormaru i možeš nositi ODMAH!  

Žuta boja

Prestani misliti da "ne možeš nositi žutu" ili da "žuta ne izgleda dobro na tebi", jer je upravo ovo najveća trendi boja za proljeće i ljeto! Jedva čekamo dodati ovu boju u svoj ormar...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (900 kuna), Zara hlače (230 kuna), torba (300 kuna) i cipele (350 kuna)

Šljokice

Nose se šljokice. Puno, puno šljokica! Od šljokastih toaleta pa sve do manjih ukrasa sa šljokicama, proljeće i ljeto očito će biti JAKO zabavno.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M haljina (135 kuna), Mango suknja (200 kuna), Zara espadrile (200 kuna)

Pomponi

Ove su se godine na pistama brojni dizajneri pojavili s velikom količinom resica, volana i sirovih rezova, ali jedan od naših omiljenih detalja za sezonu proljeće/ljeto 2018. svakako su - pomponi! Tako su zabavni i tako divno upotpunjuju svaki outfit.

 | Autor: miss7 miss7 Zara majica (120 kuna) i suknja (230 kuna)

Odijela

Sljedeće sezone sve će se vrtjeti oko odijela. (A kao da je sada drugačije?!) Sviđa nam se ideja odijela za posao, večernji izlazak, dejt sa momkom i sve drugo što možeš zamisliti...

 | Autor: Zara Zara Zara hlače (230 kuna) i jakna (499 kuna)

Grafički printevi

Printevi su IN i to nije ništa novo, a sljedeće sezone su veći i snažniji nego ikad! Na tjednu mode u New Yorku prikazano je puno outfita koji su od-glave-do-pete u printu, a kombiniranje nekoliko različitih printeva popularnije je nego ikad.

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0