Moda

Ukradi stilske tajne Amal Clooney

Premda uvijek u prvi plan stavlja svoj intelekt, od kad se Amal počela pojavljivati u javnosti, oduševljava nas svakom svojom novom modnom kombinacijom i stilom koji nema mane

Volimo Amal zbog nekoliko razloga: njezine neupitne inteligencije, snažnog aktivizma, predanosti poslu, dobrom ukusu za muškarce...i naravno, savršenog osjećaja za modu.

Odvjetnica vjerna odmjerenom stilu punom elegancije izgleda kao da se uopće nije puno trudila nego je jednostavno uvijek - savršeno šik! Njena izdanja na crvenom tepihu podsjećaju na glamur starog Hollywooda, a kad god je objektivi "ulove" za vrijeme poslovnih obaveza, Amal je potpuni #goals formalnog stila. Ona i George na crvenim tepisima zajedno izgledaju savršeno (više zbog nje), a mi smo tu da proslavimo Amal onako kako najbolje znamo - tako da joj ukrademo pokoji modni trik!

Drži se pravila "boja na boju"

Bijelo izgleda dobro na svakoj od nas pa zašto onda ne bismo ukrali ovaj klasični modni trik od Amal i nosili bijelo-na-bijelo? Gospođu Clooney najčešće viđamo u monokromatskim kombinacijama koje voli začiniti sa zanimljivim odabirom cipela ili vječnim šeširom.

 

THE odijelo

Ako postoji jedna stvar koju Amal nosi bolje od ikoga, onda je to žensko odijelo. Moćna žena zna da je tajna odijevanja u ovom ultimativno savršenom poslovnom outfitu, a ono što je još bolje jest činjenica da ti odijelo može (osim na poslu) poslužiti i na svakom eventu na kojem poželiš ostaviti ubojiti dojam.

 

Drži se boja koje joj komplimentiraju

Amal zna da pored male crne haljine u ormaru svake žene treba visiti i mala crvena. Na prekrasnoj crnki, crvena boja izgleda upečatljivo, elegantno i privlačno, a minimalna količina modnih dodataka dovoljna je za potpuni outfit. 

 

Kombinezon spašava svaku situaciju

S ovako dugim nogama, naravno da joj kombinezon stoji savršeno. Amal zna da udobnost i stil mogu ići zajedno, a ima li bolje alternative haljini od super šik kombinezona? Elegancija, jednostavnost i udobnost - tri su stavke stila Amal koje svakako želimo usvojiti. 

 

 

Objavu dijeli Amal Clooney (@amalclooney)

Minimalizam

Iako joj poslovni look toliko dobro stoji, usuđujemo se reći da još bolje izgleda u casual izdanju. Amal se drži svoje uobičajene super jednostavne palete boja, a monokromatsku kombinaciju voli razbiti s nekoliko upečatljivih dodataka. 
 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0