Moda
Modni savjeti za žene s velikim grudima

'Nosi s ponosom!': 5 stilskih pravila za žene s velikim poprsjem

  • Što možeš osobito dobro nositi ako si obdarena velikim poprsjem?
  • Modni stručnjaci podijelili su najvažnije styling savjete za žene s velikim grudima
  • S ovim modnim pravilima naučit ćeš voljeti svoje poprsje, a ne sakrivati ga

Kako to uvijek biva: jedni ga sanjaju, a drugi bi ga najradije sakrili. Pa, najveći uspjeh za velika poprsja je da ih imaš! A ako ćeš se držati ovih 5 modnih pravila, možeš staviti svoje grudi u centar pažnje

Pokazati, a ne sakrivati

Kao što je već spomenuto, prvo pravilo je da budeš sretna zbog onoga što si dobila na dar. Velike grudi su lijepe, ženstvene, zato modni stručnjaci savjetuju: ne sakrivaj ih! Umjesto toga možeš naučiti osjećati se ugodno u svom tijelu i to upravo onakvom kakvo jest. Grudi su dar, moraš ih nositi s povjerenjem. Možeš ih nositi s ponosom, jer pripadaju tebi!  

Možda vas zanima Pogledaj što se sve događa tvojim grudima kad prestaneš nositi grudnjak Rubrika Life&style Life&style

Najveća podrška: tvoj grudnjak

Prema modnim stručnjacima, pravi stajling općenito počinje, a to je osobito važno kod velikih grudi, s pravim donjim rubljem. Ako imaš velike grudi, moraš paziti da su na pravom mjestu, što je jako važno. Naime, naravno da na grudi djeluje gravitacija i one žele ići prema dolje, pa ti treba prikladan grudnjak. Neka ti veličinu grudnjaka  odredi stručnjak! I redovito je provjeravaj, jer se veličina grudnjaka može mijenjati tijekom života. 

Pokaži svoj dekolte

S pravim grudnjakom podupiru se naše grudi, ali i naše samopouzdanje. Sada se možemo usuditi pokazati što imamo. Pokaži dekolte! I nemoj misliti da ne možeš nešto odjenuti! Možeš nositi apsolutno sve!

Važan je i struk

Ono što uvijek jako dobro funkcionira s velikim, ali i malim grudima: naglašavanje struka. To možeš napraviti, na primjer, s pripijenim haljinama, trapericama visokog struka ili remenom. Ako imaš velike grudi, moraš paziti da pojas ne bude previsoko, nego radije ostavi mjesta. To ne samo da je udobnije, nego i ispravlja figuru i daje nama i našem izgledu više zraka.

Isprsi se

Na kraju, ali ne i najmanje važno, sve se svodi na stav! Ako nisi sigurna u sebe, ponekad se poželiš sakriti pa pustiš da ti ramena padnu prema naprijed. Stručnjaci savjetuju upravo suprotno: žene koje imaju bujne grudi trebaju paziti da im leđa ne budu previše savinuta. Inače, to ne samo da štiti od bolova u leđima, nego i automatski podiže samopouzdanje kada hodamo svijetom uzdignute glave!

Možda vas zanima Sasvim otvoreno: Zavide li žene s malim grudima onima s velikima i obratno? Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0