Moda

5 savjeta stylish Australki

Jesi li se ikad pitala zašto Australke uvijek izgledaju toliko dobro? Duga kovrčava kosa, osunčan ten, zanimljive sunčane naočale, i taj poseban ležerni izgled zbog kojeg im jednostavno ne možemo odoljeti

Odavno je završio Australski tjedan mode, a u isto vrijeme smo imali prilike svjedočiti najsunčanijem, najmanje trendovima podložnog street stylea, u kojem baš sve dame izgledaju kao “beach babes”. Predivni zlaćani uvojci kose, duge (i osunčane)noge, sunčane naočale raznih boja i vječni jeans. Ako nisi čula za Margareth Zhang, Saru Donaldson ili Zanitu Whittington, vjerojatno si u nekom trenutku života živjela bez Instagrama. U svakom slučaju, ove cure su iz modnih blogerica izrasle u prave poslovne žene. Bilo da imaju svoju liniju odjeću, bilo da su se profesionalizirale u modnu branšu (postale su stilistice, fotografkinje, modeli), ove djevojke jednostavno znaju kako upravljati društvenim mrežama. Koja je tajna njihova stila?

1. No bra
Australke jednostavno mrze neudobnost. Većina nas čim dođe doma razmišlja o tome kako treba skinuti grudnjak, te se opustiti od cjelodnevnog nošenja grudnjaka. Cure iz Sidneya i Melbournea nemaju takvih problema jer one grudnjake jednostavno - ne nose. Trebalo bi ipak pripaziti kakav se top bira. Dobar odabir su malo širi topovi.

 

Mad pops 💁🏽🍬🍦🍭 (all naturalllleee, coconut milk, pineapple, ginger, mango and chia)

A post shared by M I M I (@mimielashiry) on

 

 

Details by @sandrasemburg for @vogueparis 📸 Wearing the most divine silk tulle top by @maggiemarilyn 😋

A post shared by Zanita Whittington (@zanitazanita) on

2. Tshirt + jeans
Najjednostavnije i najpraktičnije. Ovo je nešto s čime se ne može pogriješiti. Bijela obična majica kratkih rukava je komad koji ćete rado nositi uvijek, a u kombinaciji s traperom postaje omiljeni ljetni outfit.

 

 

🌹 @dearfriend 🌹 Loving being behind the camera - @farahholt for @dearfriend 🌹🌹🌹📸 @35mimimeter

A post shared by M I M I (@mimielashiry) on


3. Fine Tailoring
Nema ništa ljepše od savršeno krojenog odijela, suknje, ili haljine oštrih linija s čistim porubima i finim završecima. Ono po čemu se Australke ističu kada nose ovakvu modu je ležernost. Čak i kad nose stroge krojeve, nemarno svezanom punđicom ili odijelom s tenisicama ove kulerice uspiju "smiriti" poslovnost looka.

 

The latest on HarperandHarley.com

A post shared by SARA DONALDSON (@harperandharley) on

 

 

Today 🌹 Shot by @theurbanspotter

A post shared by Nicole Warne (@garypeppergirl) on

4. Majica svezana oko struka
Iako je ovaj trend odavno otišao u povijest, djevojke iz Australije svoje majice i dalje vežu oko struka. I to zato što im se tako sviđa, i nije ih briga ako takve stvari nisu trend. One ionako ne poštuju pravila i trendove, i zbog toga uvijek izgledaju sjajno!

 

Last day of #MBFWA on location at Bondi for @tenpieces with @elle_ferguson @theyallhateus 📷@thefourthcreative

A post shared by TashSefton (@tashsefton) on

 


5. Upečatljive naušnice
Nema tog outfita, dnevnog ili večernjeg, koji se ne može popraviti komadom statement naušnica. Bilo da se radi o klasičnim ringovima koji se nose u svim prilikama, ili pak metalnim naušnicama zanimljiva oblika, odabir je na tebi. Najbitnije je da kosu makneš s lica kako bi sjaj nakita koje nosiš na ušima bio potpun!

 

Angel @rosie.coppini: Set stills and sensory musings on fragrance and my film for Chanel No. 5 L'Eau - #shinebythree.com

A post shared by Margaret Zhang 章凝 (@margaret__zhang) on

 

7

Layers, prints and these #hollyryanxtheundone earrings 📷: @annasndl

A post shared by SARA DONALDSON (@harperandharley) on

 

Photo: None

Komentari 0