Moda

5 modela tenisica koji su obilježili 2017.

Ovi bi te modeli itekako mogli inspirirati za sljedeću veliku investiciju

Svake godine postoje određeni komadi za koje možemo reći da su je modno obilježili. Već u 2016. godini primijetili smo nagli porast popularnosti atletskog odnosno sportskog trenda. Tenisice su postale neizostavan dio gotovo svakog outfita, a tajice, hoodie majice i sportske topove nismo mogli ne primijetiti na baš svim top modelima, blogericama i StreetStyle zvijezdama.

U 2017. tenisice su definitivno postale obuća broj jedan i svako malo čujemo za novi "IT" model koji je ili rasprodan ili već postoji lista čekanja za njih. Među brojnim obožavanim modelima odabrali smo tri para tenisica koje su apsolutno obilježile 2017. godinu! Barem za sad...

Adidas Superstar 

...a može i Stan Smith. Adidas kao brend svakako je obilježio 2017. godinu, i to u svakom smislu. Dva najpopularnija modela, Superstar i Stan Smith već su nekoliko sezona najtraženije tenisice, a svaki put kad lansiraju neko novo limitirano izdanje, naprave potpuno pomutnju među obožavateljicama mode. 

 

Puma Basket Heart

Tenisice koje je u Hrvatskoj bilo gotovo nemoguće nabaviti jer su se rasprodale rekordnom brzinom, a u online trgovinama većinu vremena za njih je postojala tek lista čekanja. Model koji je osvojio srca brojnih obožavateljica mode, ne trebamo posebno ni objašnjavati. Neodoljive na prvi pogled i savršene u svakom smislu. Svaka sljedeća boja u kojoj su dolazile, bila je bolja od prethodne. 

 

YEEZY Boost 350 V2

Sve što je Kanye West ikada dizajnirao za Adidas rezultiralo je ogromnim uspjehom. Čini se da baš svi u svojoj kolekciji imaju jedan Yeezy par, a njihovu popularnost potvrđuje i činjenica da su ih čak i neki jako popularni sportski brendovi pokušali imitirati i kopirati. Sestre Kardashian su ih prve počele nositi, a zatim je cijeli svijet razvio opsesiju s Yeezy tenisicama...

 

Adidas NMD

Na prvu izgledaju totalno sportski, kao model koji je stvoren za trening u teretani, ali zapravo su totalno fensi i čak se usuđujemo reći da najbolje izgledaju u kombinaciji s trapericama i haljinama. NMD model pomeo je svoju konkurenciju od prvog dana kad su se pojavile na policama sportskih dućana, a kako je najavio  Adidas, njihovi najbolji dani tek slijede...Jedva čekamo otkriti kakve modele za jesen je spremio Adidas!

 

Gucci Ace

Gucci je apsolutno zavladao modnim svijetom u 2017., a s obzirom na atletski trend kojem popularnost ne opada - naravno da su lansirali i cijelu liniju tenisica koje su nas oduševile. Ace model dolazi u jako puno varijanta, a svaki model karakteriziraju luksuzni i gotovo kičasti ukrasi, detalji i vezovi. U svijetu dizajnerskih tenisica, Gucci definitivno vodi glavnu riječ!

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0