Moda

5 pari sniženih bijelih tenisica koje želimo sad

Ovo je obuća bez koje ne možemo. Čak i sada kad su se temperature popele vrlo visoko, ne možemo se oteti dojmu da bez dobro para bijelih tenisica ne bismo preživjeli ni ljeto ni jesen. A svoj par bijelih tenisica sada možeš naći na sniženju, izbor je doista velik.

Bijelo je prava ljetna boja. I doista, u danima kada samo poželiš nositi obične traperice i majicu, dobar par udobnih tenisica je neizostavan. Jednako dobro izgledaju i na suknje, na traperice i na culottes hlače. Samo bi trebalo pripaziti s kojim se materijalima kombiniraju. S obzirom da tenisice općenito imaju jaki sportski element, materijali koji su idealni uz bijele tenisice su traper, popelin, pamuk, a krojevi bi trebali biti što čišći i više odlaziti u smjer sportskog nego pretjerano finog looka.

Vans Old Skul zip, prije 649 kn, sada 454 kn (Shoe Be Do)

Ovaj brend tenisica je 2017. godine dobio comeback kakav doista nismo očekivali. Prvotno brend koji je bio namijenjen skaterima i alternativcima, brzo se nametnuo kao brend koji blogerice obožavaju. A ove bijele vansice za zipom sa strane izgledaju kao idealna ljetna obuća.

 | Autor: shoebedo shoebedo

Replay LP LOLARD SILVER, prije 809 kn, sada 566.30 kn

Ove kožne tenisice sa šljokičastim stražnjim dijelom će obožavati baš sve trendseterice. Minimalistički dizajn sprijeda, i pozitivni šljokasti kaos na stražnjem dijelu tenisice čine ove tenisice hibridom street i high fashiona. Kod ovog modela doista ne treba paziti da se slaže s torbicom, jer bi bijela torbica sa šljokičastim elementima izgledala - suludo.

 | Autor: shoebedo shoebedo

Puma Fierce Swan Wn, prije 879 kn, sada 439 kn (Shooster)

Model tenisica koje je u kampanji za brend nosila Kylie Jenner doista su trend koji se ne bi svatko usudio nositi. No, mi mislimo da su baš kul, pogotovo ako se kombiniraju s kožnim hlačama ili pak trapericama opuštenog kroja, kako bi se postigao taj opušteni nemarni look. Ove tenisice su izvrsna investicija, jer su snižene do pola pa nećeš osjećati toliko grižnju savjesti ako ih ne budeš često nosila.

 | Autor: promo promo

adidas Superstar 80s Cork, prije 1099 kn, sada 769 kn (Shooster)

Superstar su tenisice koje su uz adidasove modele Stan Smith i Gazelle, jedan od najuspješnijih revivala brenda. Naime, osuvremenjeni materijali i ovaj neopisivi trendi metalni dodatak kapica na tenisici, čine ovaj model genijalnim ljetnim casual asesoarom. 

 | Autor: promo promo

Nike Wmns Roshe One, prije 649, sada 454 kn (Shooster)

Ovu listu ne bismo mogli zatvoriti bez brenda koji je obilježio pojam trendi obuće. Koliko je Nike omiljen, govori i činjenica da je model Roshe i slični modeli postao u jednom trenu toliko popularan da se nosio i na sve ostalo, a ne samo na casual sportske dnevne kombinacije. Mi ti nećemo govoriti kako treba kombinirati ovaj odličan model, vjerujemo da ćeš donijeti dobru odluku.

 | Autor: Nike Nike

Photo: None

Komentari 0