Moda

5 odjevnih komada koji te čine debljom

Neke odjevne komade i kombinacije čine te vizualno većom i širom nego što to želiš, a uz pomoć naših savjeta to ti se više nikad neće dogoditi...

Sigurno ti se nekad u životu dogodilo da si skoro pala u nesvijest kad si vidjela svoju fotku u super genijalnom outfitu koji te toliko vizualno proširio da izgledaš kao da si u drugom tromjesečju trudnoće...

Nisi jedina, sve smo kad-tad bile krive za ovaj modni promašaj. Danas donosimo pet odjevnih komada koje uvijek trebaš izbjegavati ako ne želiš da tvoj outfit potajno radi protiv tebe.

Dugačke haljine  

Bez obzira na to što su udobne i ugodne za nošenje, a da ne spominjemo činjenicu da su jako jednostavne za kombiniranje, zbog velike količine tkanine u maksi haljini možeš izgledati krupnije nego što jesi. Biraj model koji je barem krojen po tebi, odnosno po tvojem obliku tijelu. 

 

 

Objavu dijeli Amelia Liana (@amelialiana)

Bijele tajice 

Bijela boja općenito “proširuje”, dok je crna ta koja vizualno smanjuje. No, od svih bijelih odjevnih predmeta koje možeš izabrati, bijele tajice su ipak ultimativno najveći modni promašaj...

Pruge 

Oko teorije da prugice debljaju postoje različita mišljenja. Neki tvrde da prugasta odjeća vizualno proširuje dok drugi smatraju da to ipak nije tako točno. Predlažemo ti da izbjegavaš horizontalne široke pruge, pogotovo na onom dijelu tijela koji ne želiš proširiti. 

 

Vrećaste hlače 

Široke hlače sa džepovima, dimije hlače, kao i popularne boyfriend traperice mogle bi te proširiti tamo gdje to ne želiš - pogotovo ako si kruškolike građe ili oblika pješčanog sata.

Nabori  

Falde, nabori i volani na majicama ili suknjama proširit će te u struku što svakako nije idealna opcija, zar ne? 

 

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

Photo: ABACA/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mate

    ne ćine te odjevni komadi debelom,osim ako ih jedeš