Moda

5 najprodavanijih čizama u 2018. - i njihove pristupačne varijante

Fashionistice obožavaju ove luksuzne modele, a mi smo pronašle njihove odlične high street verzije

Jesenske i zimske kombinacije nezamislive su bez različitih modela čizama koje mijenjanju naš omiljeni par tenisica ili sandala i zauzimaju njihovu ulogu u našem ormaru sve do iduće toplije sezone. Upravo zato svake se zime potrudimo pronaći savršeni par čizmama koje ćemo nositi od jutra do večeri. Kako bismo ti olakšale potragu, donosimo ti pet modela najprodavanijih čizama tu 2018. godini i njihove pristupačne varijante. Otkrij ih u nastavku:

1. Calvin Klein Tex Chiara

Gotovo pa i nema trendseterice koja ove godine nije dodala Calvin Klein Tex Chiara gležnjače u vlastitu kolekciju, a nosile su ih u najrazličitijim kombinacijama: sa suknjama, trapericama, culottes hlačama, lepršavim haljinama... Naime, pokazale su se kao odlična investicija jer fantastično pristaju baš sa svime! Sličan model s metalnim vrhom pronašli smo i na policama Stradivariusa po vrlo pristupačnoj cijeni. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Calvin Klein Tex Chiara (8015,70 kn); Stradivarius (359,90 kn)

2. Chloé Rylee

Model gležnjača koji se apsolutno istaknuo ove sezone je Chloé Rylee koji se nalaze u kolekcijama, ali i na listi želja brojnih trendseterica. Popularne gležnjače dolaze u mnogo verzija pa se odlično uklapaju u različite modne kombinacije. Ako su i tebi zapele za oko, u Stradivariusu imaš gotovo identičan pristupačni model. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Chloé Rylee (15953,50 kn); Stradivarius (599,90 kn)

3. Balenciaga BB

Povratkom stila i estetike devedesetih vratili su se mnogi komadi koji su u posljednjem desetljeću bili pomalo zabravljeni, a jedan od njih su cipele s niskom, takozvanom kitten, potpeticom. Balenciaga je izbacila jedan takav odličan model gležnjača koji je izazvao oduševljenje među modnim insajdericama i koje su ga često nosile tijekom protekle godine. Tome u prilog ide činjenica da je to jedan od najprodavanijih modela čizama koji se odlično uklapa u sve stilske formule. Slične možeš pronaći u Zari.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Balenciaga BB (8054,50 kn); Zara (449,90 kn)

4. Isabel Marant Lenskee 90

Isabel Marant Lenskee 90 čizme izrađene su od teleće kože i visoke su do koljena, a krasi ih trokutasta peta od 9 centimetara, detalj kopča na gležnju i srebrni metalni ukrasi na prednjem i stražnjem dijelu čizama. Ove chic kaubojke brzo su osvojile brojne trendseterice i s vremenom postale najnosivije čizme sezne. Ako ti se ne izdvaja cifra od gotovo 9 tisuća kuna, sličan model dostupan je u Zari za devet puta manju cifru, točnije za 999,90 kn. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Isabel Marant Lenskee 90 (8719,40 kn); Zara (999,90 kn)

5. Ganni High Texas

Još jedne kaubojke koje su osvojile modne insajderice su one s potpisom modne kuće Ganni. Ovaj kaubojski model s ušivenim detaljima, širokom, čvrstom i stabilnom potpeticom te naglašenim špicem u svaki će outfit donijeti dašak divljeg zapada i učiniti ga zanimljivijim. U Mangu smo pronašli vrlo sličan model - jeftiniji, naravno!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Ganni High Texas (3781,50 kn); Mango (999,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0