Moda

5 modela traperica koje ćemo nositi ove jeseni i 5 koje nećemo. I jednih i drugih imaš u ormaru...

  • Ljeto je u svom punom zamahu i trenutno nastojimo ne razmišljati previše o jeseni
  • No, s vremena na vrijeme se ipak uhvatimo u razmišljanju o odjevnim kombinacijama koje ćemo nositi kad vrućine popuste pa kratki i otvoreni komadi više ne budu opcija 
  • Ono što na prvo pada na pamet su traperice pa smo izdvojili pet modela koji će ove jeseni biti u trendu i 5 koje guramo na dno ormara
  • Pročitaj također: Ljeti se ipak ne moramo odreći traperica: Levi's ima super modele koji - hlade

U posljednje vrijeme, traperice su nam uglavnom složene negdje na dnu ormara, a glavne zvijezde naših outfita su lanene hlače, suknje, haljine i drugi lagani komadi u kojima nastojimo što bolje podnijeti ljetnu vrućinu i pritom biti stylish. Te komade nosimo još uvijek, uživajući u čarima ljetnih dana. No, ipak se ne možemo s vremena na vrijeme ne razmišljati što ćemo odjenuti jednom kada zahladi i jesen zakuca na vtara. 

Ponovno smo se sjetili traperica koje će, sigurni smo, biti osnova brojnih odličnog outfita. S obzirom na to da se svi trendovi, pa tako i oni koji se odnose na traperice, jako brzo mijenjaju, ovog kasnog ljeta i nadolazeće jeseni, modeli koje smo nosili na proljeće i prošle godine više neće biti tako popularni i zamijenit će ih neki drugi. Kako bismo ti olakšali planiranje budućih outfita s trapericama, donosimo ti pet modela traperica koji će uskoro biti najviše trendi. 

IN: Bačva (barrel) traperice

OUT: Traperice visokog struka stisnute oko gležnja

Barrel traperice iznimno su širokog i prilično zaobljenog kroja pa ćeš njima postići savršen 'baggy' izgled. Najbolje ih je kombinirati s uskim gornjim dijelom kao što je uska majica kratkih rukava preko koje, ako u tijeku dana zahladi, možeš prebaciti usku vestu na kopčanje. Kada je riječ o obući, barrel trapericama najviše odgovara ravna obuća poput tenisica, ali i balerinki za 'girly look'. 

 | Autor: Instagram @anna__laplaca Instagram @anna__laplaca Foto: Instagram @anna__laplaca

IN: Vrećaste traperice niskog struka

OUT: Skinny traperice niskog struka

Iako nam nizak struk na bilo kojim hlačama baš i nije omiljen, ovim trapericama sve je oprošteno. Njihov široki kroj djeluje baš opušteno i udobno, a ako cijelom outfitu želimo dodati još malo odvažnosti, možemo se odlučiti na top bez rukava koji usput otkriva i malo trbuha. 

 | Autor: Instagram @annelauremais Instagram @annelauremais Foto: Instagram @annelauremais

IN: Tamnoplave traperice

OUT:  Poderane traperice

Svijetle traperice svaki outfit čine otkačenim i odvažnim, a tamnoplave traperice će odjevnoj kombinaciji dati dozu elegancije bez obzira na to radi li se o širokim ili skinny trapericama. Uz tamnoplave traperice izvrsno će se slagati tamniji komadi u sličnim nijansama, ali i bijela te smeđa boja. 

 | Autor: Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve Foto: Instagram @anoukyve

IN : Capri traperice

OUT: Cropped traperice 

Kapri traperice savršene su za dane kada sunce još itekako grije, a svejedno želimo nositi traperice. Njihova srednja dužina idealna je za brojne prilike, pa čak i za odlazak na posao kada ih možemo kombinirati s raznim bluzama, sandalama, balerinkama... 

 | Autor: Instagram @sylviemus_ Instagram @sylviemus_ Foto: Instagram @sylviemus_

IN: Široke traperice visokog struka

OUT: Uske traperice zvonolikih nogavica

Oni koji nikako ne mogu 'prijeći' preko povratka niskog struka, bit će oduševljeni kada saznaju da su široke traperice visokog struka također trendi. Baš kao i sve široke traperice, ove će se odlično slagati s uskim majicama kratkih ili dugih rukava, te s raznim tenisicama, balerinkama, ali i cipelama na visoku petu s obzirom na to da brojni modeli ovakvog tipa mogu biti prilično dugački. 

 | Autor: Instagram @cassdimicco Instagram @cassdimicco Foto: Instagram @cassdimicco

Photo: Instagram @cassdimicco

Komentari 0