Moda

5 kreativnih ideja za proljetni makeover vaših omiljenih traperica

Skratite nogavice, dodajte trendy prišivke, odrežite ih sa strana ili jednostavno zavrnite

Traper je definitivno na vrhuncu svoje popularnosti i posvuda je - od modnih pisti do ulica - a nove verzije u kojima dolazi su nebrojive. U moru izbora teško je odlučiti se za one prave, a različite varijante dopuštaju vam da i sami kreirate svoje proljetne traperice.

Card

Pronađite klasičan model hlača i poigrajte se sa škarama, šljokicama, prišivcima, a za neke ideje čak vam neće biti potrebni igla i konac. Slobodno kopirajte ove ideje ili se inspirirjte njima kako bi stvorili nešto unikatno, što neće imati nitko drugi:

Prišivci

Card

Što se tiče prišivaka, trenutni je moto dizajnera "što više to bolje", ali ako nemate volje ni vremena za stvaranje kolaža na vašim poderanim trapericama, ponekad će i par prišivaka imati isti efekt. Pronađite dva koja vam se najviše sviđaju i ušijte svaki na jednu nogavicu, s prednje ili stražnje strane. Rezultat? Jednostavne, suptilne i trendy traperice.

Kosina

Card

Za originalan dizajn traperica ne treba vam čak ni spretna ruka. Nogavice možete odrezati ukoso, asimetrično, možete ih čak i započeti škarama, a zatim poderati rukama. Tako ćete stvoriti i trendy resice na dnu nogavica.

Zavrnuto

Card

Ovo je možda i najjednostavniji, ali i dalje efektan način da svoj trapericama date mali makeover. Odaberite ravni model hlača i jednostavno zavrnite nogavice, a za bolji dojam možete im odrezati donji rub.

Prorez

Card

Trapez nogavice su doživjele veliki povratak, a ako im želite dati novo live, jednostavno škarama izrežite proreze sa strana. Tako ćete moći i bolje pokazati svoje nove cipele.

Ziherice

Card

Moda može biti jako zabavna, a da kreativnost ne poznaje granice dokaz su ove hlače sa zakovicama. Jednostavno odrežite nogavice desetak centimetara od dna i ponovno ih zakačite za ostatak hlača sa zihericama. Ovakav look jamči da ćete biti zamjećeni, a svi će vas pitati gdje ste kupili svoje traperice.

Photo: arhiva

Komentari 0