Moda

5 komada u kojima će ti guza izgleda "wow!"

Nešto je do majke prirode, a nešto je i do tjelovježbe, no sve u svemu, odjeća je itekako bitan faktor u naglašavanju oblina. Neke trikove uvijek treba imati na umu

Za lijepo oblikovanu i naglašenu stražnjicu ne moraš visiti satima i danima u teretani. Zaboravi zato na trenutak na silne čučnjeve i iskorake koje rade članice obitelji Kardashian i jednostavno priključi ovih nekoliko komada odjeće svojoj garderobi. Savjet plus - donje rublje je doista bitno - biraj gaćice rubova bez šavova koje će ti savršeno stajati.

1. Hlače i suknje visokog struka

Odavno je poznato da hlače visokog struka lijepo naglašavaju struk i čine ga vitkijim, no jesi li primijetila da i tvoja guza u istom trenu postaje vrijedna divljenja? Da, da! Doista je tako! Jer što je više materijala na tom stražnjem dijelu, posebno ako se radi o nekoj upečatljivoj boji poput suknje kariranog uzorka ili crvenih hlača, svi će primijetiti pozadinu. No, ne samo da će je primijetiti, nego će i vizualno izgledati okruglija i podignutija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mango 349 kn; Zara 299 kn; Zara 199 kn

2. Push up

Nije važno radi li se o tajica za trening ili trapericama koje nosiš svaki dan, ali si vjerojatno primijetila kako sve više hlača ima upravo ovaj predznak. I nije to bez veze. Dapače, probaj dva slična modela traperica od kojih jedne imaju oznaku push up, a druge ne, i vidjet ćeš drastičnu razliku! Jedne push up traperice svakako nabavi za izlaske!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara 229 kn; Bershka 149 kn; Bershka 149 kn

3. Sve što dobro oblikuje

Imaš li u ormaru tajice koje su se rastegnule, ili suknju koja se izlizala i raširila od nošenja, radije ih više nemoj nositi. Sve što je izgubilo početni oblik, a posebno skinny modeli hlača, mogu značajno lošije oblikovati stražnjicu. Čak i ako se trudiš pozadinu "držati u formi", rastegnuti materijal na pozadini ti nikako neće laskati. No, ako se ne odvajaš od omiljenog para stari i razvučenih tajica, nitko ti neće zamjeriti ako ih nosiš, pa makar i kod kuće.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zoe Leggings 297 kn; Mango 79 kn, Stella McCartney adidas 599 kn

4. Remenje

Srećom da se ove jeseni široko remenje napokon vratilo u modu! Jer, doista ne znamo kako bismo inače nosile oversized košulje ili pak haljine koje nemaju oblik. Naglašenijoj figuri remen stavlja naglasak na najtanji dio (struk), dok dječačkoj građi vizualno stvara obline i lijepo oblikuje (opet) struk.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Pull&Bear 69 kn; H&M 99 kn; Zara 229 kn

5. Visoke pete

Ovisi o visini pete, ali uz dobru cipelu stražnjica ti se može podignuti za 20 do 30 stupnjeva! To je doista značajna razlika! Postoje priče da ti hodanje u štiklama može i učvrstiti pozadinu, no to su sada već neke druge priče u koje nećemo ulaziti... U svakom slučaju, što je peta viša, i stražnjica je više podignuta!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Topshop 750 kn; Bersha 179 kn; H&M 499 kn

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0