Moda

5 boja koje ćemo najviše nositi u 2018.

Sorry cure, ali crna ovoga puta nije na popisu najpopularnijih boja za 2018. godinu. (ali je zato uvijek IN!)

U 2018. će se sve vrtjeti oko jarkih boja poput žute i boje lavande. Prije nego što kreneš paničariti, naglašavamo da su neutralne nijanse i dalje itekako IN, prema tome ne moraš se bojati boja. Odabrali smo pet boja koje će (prema dizajnerima i street style zvijezdama) u 2018. biti najveći hit. Ako i ne želiš uložiti u žuti kaput, uvijek možeš odabrati jednu narančastu torbicu za razbijanje monotonih outfita.

Narančasta

Narančasta je jedna od neočekivanih boja koje će se vratiti u proljeće 2018. Što upadljivija, to bolja, a nosi se na jaknama, torbama i haljinama. Definitivno nas intrigira pa ćemo vrlo vjerojatno uložiti u koji narančasti komad u godini pred nama. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Žuta

Još jedna jarka nijansa koju nismo navikle nositi i rijetko se nalazi u ženskim ormarima, ali ono što je čini posebnom je činjenica da pristaje na gotovo svim tonovima kože. Kožu čini sjajnijom i vibrantnijom, a ten osvježenim. Uz to, jako lijepo izgleda kad se kombinira sa neutralnim nijansama  te neizbježnom crnom i bijelom, a kao i kod narančaste - predlažemo da svakako razmisliš o jednom žutom modnom dodatku.

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Boja lavande

Čak ju je i Pantone proglasio bojom za 2018. i nakon toga više ništa ne moramo reći, zar ne? 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Neutralne

Neutralne nijanse su nosive iz sezone u sezonu te nastavljaju biti jedan do omiljenih odabira svih modernih cura. Za proljeće 2018. dizajneri nam spremaju mnogo smeđih, bež i kremastih komada.

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Ružičasta

Pink, pink, pink! Iako je roza bila hit boja i u 2017. - s velikim veseljem najavljujemo da će se nositi i u sljedećoj godini! 

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Photo: Getty Images

Komentari 0