Moda

4 stajlinga u kojima ćeš biti najzgodnija gošća na jesenskom vjenčanju

Kada je riječ o vjenčanjima, uvijek je glavno pitanje - 'Što odjenuti?' U nastavku donosimo četiri stajlinga s kojima nećeš pogriješiti!

Iako su vjenčanja najčešće rezervirana za tople i duge dane, nerijetka se događaju i ujesen. No, za razliku od lepršavih i laganih ljetnih kombinacija, jesenska vjenčanja traže nešto toplije outfite. Izdvojile smo četiri stajlinga iz jesenske ponude u trgovinama high street brendova:

"All black"

Ako želiš igrati na sigurno, za to je idealna "all black" kombinacija. Tu prolazi i najjednostavnija mala crna haljina, ali mi smo iz ponude izdvojile crni kombinezon sa srebrnim nitima - mnogo je originalniji izbor - na svakoj svadbi crnih haljina svih dužina ima koliko nećeš. Crnu kombinaciju trebaš podići detaljima poput ovih statement srebrnih naušnica i srebrne torbice.  | Autor: miss7/Thinkstock/PR miss7/Thinkstock/PR S lijeva na desno: kombinezon (Bershka - 299,90 kn), naušnice (Stradivarius - 49,90 kn), cipele (Zara - 599,90 kn), bunda (Stradivarius - 279,90 kn), torba (H&M - 185,70 kn)

"Red carpet look"

Ako, pak, želiš zablistati poput filmske dive, ovo je idealni stajling za tebe. Zlatna boja uvijek je dobar izbor jer izgleda veoma elegantno i profinjeno, a isti taj dojam ostavit će i svilenkasta tkanina. Haljina u toj kombinaciji svakako je pun pogodak! Uz nju predlažemo crne modne dodatke kako bi postigla kontrast, a možeš se odlučiti i za šarenu torbicu u nježnim tonovima, ali upečatljivog izgleda. Također, na jesenskim vjenčanjima dozvoljene su i sandale iako ih baš ne preporučujemo u hladnijim mjesecima. 

 | Autor: miss7/Thinkstock/PR miss7/Thinkstock/PR S lijeva na desno: haljina (Mango - 549,90 kn), naušnice (Stradivarius - 69,90 kn), sandale (Bershka - 169,90 kn), torba (Zara - 299,90 kn)

Kombinacija s hlačama

Ako nisi ljubiteljica haljina i suknjica, uvijek se možeš odlučiti za opciju s hlačama. Hlače na crtu u kombinaciji sa svilenkastim topom izgledaju fantastično i prilično seksi, a uz njih možeš kombinirati svjetlucavu jaknu za još bolji efekt. U slučaju ove kombinacije poigraj se s upečatljivim modnim dodacima bi cijeli stajling izgledao još bolje. I, naravno, fensi torbica uvijek je dobrodošla!

 | Autor: miss7/Thinkstock/PR miss7/Thinkstock/PR S lijeva na desno: jakna (Zara - 229,90 kn), torba (Zara - 279,90 kn), hlače (Mango - 349,90 kn), top (H&M - 111,40 kn), sandale (Mango - 349,90 kn), naušnice (Stradivarius - 79,90 kn)

Sjajni stajling

Ove jeseni dućane su preplavile šljokice, a imamo još dosta vremena do Nove godine. To znači samo jedno - šljokice su ovosezonski "must have"! Prema tome, komadi sa šljokicama čine se kao idealan izbor za jesenska vjenčanja. A ono što je najbolje, kupovinom takvog komada imaš osiguranu kombinaciju i za doček. Obožavamo ove dva u jedan kombinacije!

 | Autor: miss7/Thinkstock/PR miss7/Thinkstock/PR S lijeva na desno: torba (Zara - 349,90 kn), haljina (Bershka - 349,90 kn), čizme (Stradivarius - 449,90 kn), naušnice (Mango - 79,90 kn)

Photo: Getty Images

Komentari 0