Moda

4 modela šala koji te neće samo grijati nego će biti i modni statement

  • Hladnoću ćemo lakše pobijediti uz nezaobilazni sezonski modni dodatak, šal
  • No šalom možeš i promijeniti ili naglasiti outfit, razbiti dosadne i tamne zimske kombinacije
  • Šarenih boja, napadnog printa, predimenzionirani... Pogledaj 4 šala koji su totalno in ove zime 

Prava hladnoća, kako kažu, tek dolazi, a veliki, topli šal tad nam može biti ugodni i nježni zaštitnik. Ne treba zaboraviti ni kako je ovaj zimski komad i koristan modni dodatak kojim itekako možeš promijeniti ili naglasiti outfit. Da, da, dugi kaput i čizme mogu djelovati pomalo dosadno - zanimljiv šal će spasiti stvar. Šal u šarenim bojama će razbiti često tamnu zimsku kombinaciju, a šal može biti i statement komad kad je predimentioniram, s napadnim printom loga ili prošiven (što je jedan od novih trendova. Ruku pod ruku s prošivenim jaknama stigli su i prošiveni šalovi). 

Uz apsolutnu funkcionalnost, šalovi su i modni element i najbolji zimski šalovi ne samo da su izrađeni od toplih materijala poput vune, već su i toliko fora da ih često ne skidamo ni u zatvorenom prostoru. Evo četiri modela koja su ove zime vrlo popularni.

1. Veliki karirani šal-pokrivač

Izuzetno velik tako da se možeš njime i zaogrnuti ili ga pak nekoliko puta omotati oko vrata za dodatnu toplinu, ovaj šal dolazi u lijepom kariranom uzorku. Ovaj tipičan print upotpunit će sve tvoje kombinacije za hladno vrijeme. Možeš se odlučiti za tradicionalni tartan motiv ili veći uzorak u kockice s naglašenim, primarnim bojama.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mohito (99,90 kn), Reserved (119,90 kn), Zara (179,90 kn)

2. Oversized pleteni šal

Zamijeni svoje komplete džempera šalom od debele vune koji možeš uskladiti s drugim komadima od pletenine. Jednako luksuzan i udoban kao tvoj omiljeni džemper savršeno će te utopliti u hladnim danima.

Kratke hlačice kao trend za zimu Možda vas zanima 3 zimska outfita kojima fashionistice u duši ne mogu odoljeti Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Reserved (329,90 kn),  Mango (169,90 kn), Zara (119,90 kn)

U Zari su počela sniženja, evo na kojim ćeš komadima najviše uštedjeti

3. Šal s naglašenim logotipom

Veliki šal s upadljivim logotipom brenda bit će zvijezda svakog outfita. Stilizirati se može noseći preko jednog ramena, stegnuti omiljenim remenom u struku, ili ga nositi preko ramena uz minimalističku pletenu haljinu.

Možda vas zanima Lifestyle trendovi koji će vladati 2022. godine: što nas čeka u svijetu mode, ljepote i hrane Rubrika Life&style Life&style

4. Prošiveni šal

Došao nam je zajedno s prošivenim jaknama koje su hit sezone. Praktičan i upečatljiv, podstavljeni prošiveni šal će te obaviti sa stilom i dodatno te zagrijati. Moderan je to izbor koji je mekan poput zagrljaja, a vole ga mnoge influencerice.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Zara (119,90 kn), Mango (149,90 kn), Bershka (79,90 kn)

Photo: Instagram@loveyoustepan

Komentari 0