Moda

4 ključna ljetna komada u ormaru

Jeste li se ikad zapitali zašto it djevojke i modne blogerice uvijek izgledaju tako dobro? Nije tajna u ormaru koji ne možete zatvoriti, niti naslagivanju nepotrebne odjeće. Tu su vječni komadi koji će vam biti od velike koristi, te će od vas učiniti pravu fashionisticu.

Jesi li se kada probudila ujutro s mišlju kako ti se ormar jedva zatvara, ali ti još uvijek nemaš ništa za obući? Srećom, postoje univerzalni komadi odjeće koji će te učiniti tredsetericom, čak i kada misliš da nemaš ništa moderno u ormaru.

1. Trendi traperice

Trebala bi imati barem jedan komad traperica u ormaru, koje nisu klasičnog kroja. Manje je bitno radi li se o trapericama rezanim do gležnja, girlfriend modelu, mom jeans hlačama ili čak tregericama, sasvim je svejedno. Provjeri koji ti komad najbolje stoji i odaberi ga. Dobra stvar je, što se tiče trendi traperica, da ih se može učiniti više casual ili više svečanima, s doslovno dodavanjem ili oduzimanjem jednog modnog dodatka. (1. Mango, 249 kn, 2. Bershka, 299.99 kn, 3. Frame, 350 €)

 | Autor: promo promo

 

 

☀️ Sunny Spring afternoon in @sjyp.kr denim! 🌸🌺🌷 #sjyp 💃🏼😊

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

2. Tango salonke

Ovo su cipelice kao stvorene za šetnju gradom od 0 do 24. Odlično ćeš se osjećati ako odabereš ove cipele s blok petom i tankim remenčićem oko gležnja za odlazak na posao. Tango cipele pružaju cijeli niz mogućnosti i kombiniranja. Ako ste se odlučili ovaj komad obući u jutro, izgleda će odlično u kombinaciji s bijelom košuljom i trapericama. Dok će ove cipele u večernjoj kombinaciji izgledati odlično ako se upare s malom bijelom ljetno haljinom. (1. Zara, 599 kn, 2. Topshop, 52 funte, 3. Stradivarius, 299 kn)

 | Autor: promo promo

 

 

Honored to be on @manrepeller thank you @leandramcohen ❤️ (link in bio)

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

 

3. šeširi

Modne blogerice vole šešire! Razumijemo i zašto: šeširi nisu samo mamac za poglede, nego ima i nešto kraljevsko u njima, te djelujete kao da ste se spustili s kraljevskih dvora. Plus, možete pozdraviti dan loše frizure, jer kada stavite šešir na glavu, to se ništa neće vidjeti! Također, može se nositi uz nježne valove u kosi ili pak potpuno zaglađenu kosu. Istinski dodatak svakom outfitu! (1. Eugenia Kim, 342 €, 2. Reserved, 49 kn, 3. Zara, 139 kn)

 | Autor: promo promo

 

 

4. Bijela košulja

Košulje i bijele bluze pravi su must have svakog ormara. S takvom košuljom ili bluzom uvijek ćeš imati dobar outfit, i prikladne su za sva društvena događanja. Pobrini se da tvoja košulja nema loše porubljenje te da je izrađena od kvalitetnog materijala. Tu bluzu možeš kombinirati s parom traperica, ili uz hlačice visokog struka. (1. Lulu Couture, 890 kn, 2. H&M, 349 kn, 3. Topshop, 34 funte)

 | Autor: promo promo

 

 

Photo: H&M

Komentari 0