Moda 13. siječnja 2019.

3 trenda kojima je odzvonilo u 2019. godini

Instagram @haileybieber.

U protekloj godini mnogo je stvari doživjelo svoj modni comeback, no neke od tih stvari ove godine ćemo sve manje viđati

S ovom godinom neki modni odabiri polako odlaze u zaborav te ih zamjenjuju novi koje jedva čekamo vidjeti jer će se i oko njih zasigurno lomiti koplja. Sviđali se ovi modni trendovi nama ili ne, viđali smo ih na gotovo svakoj trendseterici. 

 

ISTAKNUTI LOGO

Većina dizajnerskih brendova prošle je godine izbacila kolekciju u kojoj je logo bio itekako istaknut te je bio jedan od vodećih trendova cijele godine. Mnoge trendseterice su odabrale baš takve komade i nisu se osvrtale na komentare čak ni kad su od glave do pete bile odjenute u - logo. No čini se kako ćemo ove godine gledati ipak manje ovakvih komada. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

'RUŽNE' TENISICE

Robusne i predimenzionirane tenisice su bile najpopularnija obuća u 2018. godini. Osim brojnih dizajnerskih imena i high street brendovi su predstavili svoje modele. Ni brojne poznate Hrvatice nisu odoljele ovom must have paru, ali izgleda da se ove godine ipak vraćaju jednostavniji i klasičniji modeli. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima... Znamo koji će modni trendovi vladati početkom 2019.! Rubrika Moda Moda

MALE SUNČANE NAOČALE

Umjesto do tada popularnih velikih sunčanih naočala, počele su se nositi male, koje su nas podsjetile na Neove iz Matrixa, odnosno devedesete godine prošlog stoljeća kad im je slava bila na vrhuncu. Tako su ih prošlog ljeta nosile ne samo žene već i muškarci, pa ne možemo zaboraviti ni Šimu Vrsaljka koji ih je uklopio u svoj stil. Ove 2019. godine bi se u modu trebali vratiti klasični okviri.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Komentari 0