Moda

3 para novih high-street tenisica koje ćeš odmah poželjeti

Nije važno jesi li okorjeli fan tenisica ili ne, niti koliko ih već imaš u ormaru - jer ovim savršenim modelima jednostavno nećeš moći odoljeti

U nekim modnim krugovima vlada pravilo kako su tenisice jednako važan i esencijalan dio naše garderobe kao i kožna jakna ili primjerice klasičan par plavih traperica. Iako su dizajneri tek nedavno i službeno priznali atletski trend kao važan dio modne industrije, sada gotovo svakodnevno čujemo za nove suradnje, nove kolekcije i nove favorite u svijetu tenisica.

Više nego ikad, tenisice su ključni trend koji ne možemo i ne smijemo zanemariti. Najdraže od svega nam je otkriti high-street tenisice koje izgledaju puno luksuznije i skuplje nego što stvarno i jesu. Kada smo vidjeli ove nove tenisice u Stradivariusu odmah smo znali da ih hitno želimo dodati u svoj ormar.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius 200 kuna

Satenski model s mašnicom dolazi u dvije boje, blijedo roza i jarko ružičastoj, a ako nas pitate savršene su iz baš svakog kuta! Efektni detalj predimenzionirane mašne pravi je statement detalj koji apsolutno obožavamo nositi na svemu, pa zašto ne bismo i na tenisicama...

 | Autor: Stradivarius Stradivarius 200 kuna

Osim njih, na listu želja smo odmah dodali i bijele tenisice na vezanje koje neodoljivo podsjećaju na ultra popularni Pumin Basket Heart model koji je osvojio cure diljem svijeta. Ako ih (kao ni mi, šmrc!) nisi uspjela uhvatiti kad su stigle kod nas, ovaj bi te Stradivariusov model mogao oduševiti.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius 200 kuna

Photo: Stradivarius

Komentari 0