Moda
3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 1/9 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima 3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima

3 modna trenda koja ćemo obožavati u narednim mjesecima

Sezona novogodišnji proslava se vratila! Sigurno si već počela s pripremama za sve te brojne partyje koji zahtjevaju nešto elegantniji izbor stajlinga. Pitaš se što nositi? Bez brige, čuvamo ti leđa. Nova Comma kolekcija krije senzacionalne komade idealne za dane pred nama, a naglasak je stavljen na glamurozne šljokice, elegantnu plavu boju i udobno pletivo.

 | Autor: Comma Comma

Svjetlucavi materijali i ključni elementi poput draperija i šljokica naglašavaju svečani izgled. Kada ćeš nositi šljokice i sve što šljokice, ako ne sada? Naravno, tvoj ormar ne smije prijeći granicu i u jednom trenutku postati sinonim za kič. No za poneki detalj ili jedan outfit sasvim su dovoljni za savršenstvo ovih novogodišnjih proslava.

 | Autor: Comma Comma

Sljedeća nijansa boje koju trebaš u svom ormaru je plava. U moru prekrasnih trendova i boja koje ćemo nositi u danima pred nama je plava - klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Intenzivna plava koja svjetluca, sjaji i jednostavno izgleda kraljevski, s ovom bojom jednostavno ne možeš pogriješiti. Pristaje svim tipovima žena, dajući im klasičnost, ozbiljnost i eleganciju, kako i priliči pravim kraljicama.

 | Autor: Comma Comma

Ova boja može se nositi upadljivo, kao haljina, kombinezon ili kostim, ili samo kao modni dodatak, poput cipela. Odličan je odabir za posebne prilike ili kao svakodnevna kombinacija, posebno u trenucima kada se želiš osjećati ženstveno i elegantno. Odlično se slaže s neutralnim nijansama, a u kombinaciji s haljinama, bluzama, kaputima i hlačama izgleda zaista neodoljivo.

 | Autor: Comma Comma

Osim u haljinama, ovu zimu ćemo provesti i u pletivu koje se smatra glavnim saveznikom zime. Pletivo je udobno i toplo, voluminozno i ​​kao takvo idealno za slaganje višeslojnih kombinacija u kojima ćeš izgledati uredno, a ujedno se osjećati ugodno. Kada je riječ o materijalima za zimu, kašmir je svakako na vrhu ljestvice. Komadi od kašmira su udobni, kvalitetni, rado ih nosimo i lako se kombiniraju.

 | Autor: Comma Comma

Pogledaj kolekciju blještavila Comma te hrabro izađi iz svoje zone komfora i isprobaj nešto drugačije i neobično.

Photo: Comma