Moda

3 modna topa bivše predsjednice ove godine: kombinezon i haljine Kolinde Grabar- Kitarović koje se pamte

  • Kolinda Grabar-Kitarović, bila je gošća na događanju Global Citizen Awards Atlantic Council, a svi su pričali o njezinoj haljini
  • Fluorescentno zelena haljina plijenila je mnogo pozornosti, a nije ni čudo, kada je riječ o neočekivanom izboru toalete
  • Kolinda se ove godine pojavila u još dvije prekrasne kombinacije koje su nam privukla pozornost, a moramo priznati da nam se njezin modni izričaj sve više počinje sviđati
  • Pročitaj više: Nikad vitkija, Kolinda blista u crvenoj haljini. Znamo gdje ju je kupila i koliko je platila

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, posljednjih godina na meti je brojnih modnih kritičara. Jedno vrijeme su svima njezine modne kombinacije bile i više "flop" nego "top". Ipak, rekli bismo da se situacija popravila i da s razlogom dobiva sve više pohvala kako vrijeme odmiče. Sve češće je možemo vidjeti u elegantnijim modelima haljina, koji laskaju njezinoj figuri. Posljednja takva haljina, koja je privukla mnogo pozornosti javnosti, svakako je ona engleskog modnog brenda Edeline Lee.

Riječ je o fluorescentnoj zelenoj haljinu koju je Kolinda nosila na događanju Global Citizen Awards Atlantic Council u New Yorku, na koje je prisustvovala kao gošća. Osim upečatljive boje i kroja haljine, Kolinda je na svom Instagram profilu pažnju privukla i fotografijom s Elonom Muskom, jednom od najbogatijih ljudi na svijetu. Cijena fluorescentno zelene haljine koju je nosila Kolinda je oko 1900 eura.

Fluorescentno zelena haljina Kolinde Grabar-Kitarović bila nam je povod da se prisjetimo još dvije odlične kombinacije koje je nosila ove godine. Čini se da Kolinda voli stil Kate Middleton, jer osim što vole isti brend haljina, Edeline Lee, vole i doslovno jednake haljine tog brenda. Naime, ranije ove godine, Kolinda se na konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora pojavila u zelenoj haljini koju je 2022. godine nosila princeza Kate Middleton, na dodjeli Nagrade kraljice Elizabete II. za britanski dizajn.

Riječ je o haljini uskog kroja na kojoj se posebno ističe veliki remen koji struk čini užim, a cijelu figuru ženstvenijom. Kolinda je haljinu upotpunila srebrnim cipelama i srebrnom torbicom te bisernim naušnicama i narukvicom. Za razliku od modela od prije nekoliko dana, ova haljina Edeline Lee košta oko 1000 eura.

 | Autor: Pixsell/Profimedia Pixsell/Profimedia

Iako su prethodne dvije haljine s kojima je Kolinda privukla pozornost bile u neobičnim nijansama zelene boje, moramo priznati kako Kolindi, kao i brojnim drugim ženama plave kose, ipak ružučasta boja ciklame stoji posebno dobro. Tijekom svog posjeta Maroku, krajem siječnja, Kolinda je nosila nešto širu kombinaciju, a ovoga puta se odlučila za kombinezon modnog brenda Valentino.

Riječ je o kombinezonu izrađenom od fine talijanske svile sa zanimljivim ružičasto-bijelim uzorkom. Njegova cijena nezamislivo premašuje cijenu ovih haljina, jer je prije sniženja koštao 7500 eura, dok je njegova trenutna cijena 4500 eura. Kolinda je u Valentino kombinezonu zaista izgledala profinjeno, a iz kombinacije se dalo zaključiti da je velika ljubiteljica brenda i ružičaste boje jer kombinezon spojila s debelim remenom istoimenog brenda čija je cijena 435 eura.

Modno osvježenje Kolinde Grabar-Kitarović nam se veoma sviđa, a jedva čekamo vidjeti što će iduće odjenuti. Iz ovogodišnjih kombinacija da se zaključiti da je velika ljubiteljica high end brendova i stila kakav ima Kate Middleton. Tko zna, možda ih još nekad vidimo u istim haljinama. 

Možda vas zanima Kolinda Grabar-Kitarović pokazala nikad vitkiju liniju u novoj objavi na Instagramu Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @kolinda_gk

Komentari 0